Heliskiën in Canada | Epique - Mountain Adventures

Heliskiën in Canada

Canada

De ongerepte wildernis strekt zich voor je uit. Tot aan de horizon zie je alleen maar bergen, gletsjers, bomen en eindeloos veel poedersneeuw. Direct naast de comfortabele lodge staat de helikopter klaar. Je stapt in met slechts 3 andere deelnemers, de gids en de piloot. Als je uitstapt heb je de berg voor jezelf. Er zijn hier geen liften. Iedere afdaling wordt zorgvuldig gekozen op basis van jouw niveau en wensen. Soms maak je wel 1.500 hoogtemeters in een enkele afdaling. Heliskiën of boarden staat bij de meeste freeriders hoog op de bucketlist, tijd om deze af te vinken?

Kleine groepen

De kleine groepen en drie groepen per heli zorgen ervoor dat wachten op elkaar of je lift naar boven, tot een minimum worden beperkt. Overnachten doe je in een goed hotel, of afgelegen lodge. In de ochtend een uitgebreid ontbijt, een lunch op de berg en een diner dat niks te wensen overlaat. Na een dag heliskiën kan je ontspannen tijdens een massage, in de sauna, de hot-tub of gewoon aan de bar. Welkom in Canada.

Heliskiën met Epique

Canada is het heliski mekka, het terrein, de sneeuw en de mogelijkheden zijn eindeloos. Een kleine gezellige lodge in de ‘middle of nowhere’ of een goed hotel in een gezellig dorp. Een Private, Elite, Classic of Safari package. Wij hebben het allemaal op onze menukaart en kunnen je aangeven waar de details verschillen. Laat ons weten waar je naar op zoek bent en wij zoeken een passende heli ski reis voor je uit. Voor dezelfde prijs als bij de heli aanbieder of lodge zelf maar alle contact, ondersteuning, voorbereiding in het Nederlands. Betalen met een vaste koers in euro’s. Epique service!

Last Frontier Heliskiing

In het noordelijkste puntje van Canada ligt het domein van Last Frontier Heliskiing. Een exclusieve tenure van 10.000 km2 aan besneeuwde bergen. Lees meer…

Bell 2 Lodge en Ripley Creek Inn

Last Frontier Heliskiing heeft twee locaties. De Bell 2 Lodge is een afgelegen dorp, voorzien van alle luxe die je je kan wensen en speciaal gebouwd voor het heliskiën. Ripley Creek Inn is een authentiek hotel in het oude mijnwerkersdorp Stewart. Lees meer…

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier het reisverlag van Esther over haar heliski reis naar Canada.

Bestemming Prijs
Brits-Columbia, Canada v.a. € 4.800
Reisperiode(s) December t/m april

Wat kun je verwachten?

  • Een heli trip die aansluit bij jouw wensen
  • Afgestemd op het niveau van jou of je groep
  • De mooiste lodges van Canada
  • Ondersteuning vanuit Nederland
  • De hoogste veiligheidseisen
  • Een compleet verzorgde reis

Interesse?

Heli skiën of boarden kan over de hele wereld op meer dan 100 locaties. We informeren je graag over alle mogelijkheden want de verschillen zitten hem vaak in de details. Neem contact met ons op en met jouw/jullie wensen gaan we samen op zoek naar dé heli droomreis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Gerelateerd bericht

Heli skiën Canada

Voor de eerste keer heli skiën. Iets wat ik al heel lang wilde, maar wat komt daar allemaal bij kijken?
Epique gaf mij veel advies en regelde vervolgens de complete reis met alles er op en er aan.
Een reis om nooit te vergeten. Northern Escape Heli Skiing, Terrace BC Canada is geweldig.
Mooie luxe lodge, heerlijk eten, leuke mensen en fantastisch skiën.
De droge poedersneeuw is top en de afdalingen zijn super. De beste ski ervaring ooit!
Epique bedankt voor deze geweldige vakantie.

Heliskiën Bell 2 Lodge - Esther

Snow

25/Oct/18

Bestemmingen

Partners