Over Epique

Noem ons een ‘boutique touroperator’. Buitengewone bestemmingen, kleine groepen, persoonlijke service en goede organisatie. Wij maken er een onvergetelijk en leerzaam avontuur van. Een ski, snowboard of mountainbike reis met Epique is meer dan alleen een leuke vakantie. We gaan net dat beetje verder. Tot aan het kleinste detail. Alles om jou de beste ervaring te bieden. Iedere reis of training opnieuw. En dat inmiddels ruim tien jaar met veel plezier. Die aanpak is wat een wintersport of bike reis met Epique bijzonder maakt. Vraag dit gerust aan iemand die eerder met ons mee is geweest, lees hun reviews of reisverslag. We bereiden je optimaal voor, gidsen je naar de beste locaties en zorgen dat je veilig en met een big smile weer thuis komt.

Skiën, snowboarden en mountainbiken met een Epique gids

We sturen je niet zomaar op pad. Tijdens onze activiteiten wordt je begeleid door ons ervaren team van gediplomeerde trainers en gidsen. Het zijn zelf ook fanatieke skiërs, bikers en boarders die midden in het werkveld staan. Zij kennen als geen ander de lange weg naar optimaal presteren. Mede hierdoor weten wij exact waar het in het moderne freeriden om gaat. Wij hebben de beste contacten en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de ski, board en bike ‘scene’. Motivatie, relativeringsvermogen en respect horen bij onze aanpak. Jouw comfort en veiligheid is waar wij naar handelen. Ons gedreven team staat altijd klaar om jou te helpen, beter te worden en te laten genieten van jouw wintersport of fiets vakantie. Zo maken wij van iedere trip een Epique experience.

Laat je inspireren en ga op avontuur

Zie onze website als een boek ter inspiratie. Vol met gave winterport en fiets bestemmingen. Een lang weekend skiën of snowboarden en werken aan je off-piste techniek. De beste gebieden en lodges om te heliskiën. De mooiste bestemming voor een tourski of splitboard reis. De meest uitdagende beklimmingen en trails voor een mountainbike trip. Kijk rond en laat je inspireren. Neem contact op en we gaan samen op zoek naar de avontuurlijke vakantie, die het beste past bij jouw wensen. Op pad met je eigen groep? We maken graag een vrijblijvend voorstel op maat.

Ski of snowboard reis met Epique

Of je nou voor het eerst off-piste gaat, of al een ervaren freerider bent. Epique heeft een wintersport uitdaging, die past bij jouw niveau. Staat heliskiën al jaren op je bucketlist, maar weet je niet zeker of je goed genoeg bent? Ga mee met een off-piste training, onze gidsen bereiden je voor op de diepste poedersneeuw.

Ga je al jaren tourskiën of splitboarden in de Alpen en ben je toe aan de volgende stap? We kennen de mooiste tour bestemmingen. Rust en ruimte in Noorwegen of IJsland, een vulkaan beklimmen in Japan of uitdaging en cultuur in Kazachstan.

Mountainbike reis met Epique

Een nieuwe tak van sport, waarin we al jarenlang ervaring hebben. Als onze gidsen hun ski’s en snowboard op zolder zetten wordt de mountainbike weer klaar gemaakt. Ze kennen de mooiste bike parken en routes in de Alpen en ver daarbuiten. Ze hebben de mooiste cross-country tochten en de gaafste trails ontdekt. Van Noorwegen tot Afrika weten ze jou langs de mooiste routes te gidsen.

Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 174 reviews

Voor het eerst met EPIQUE en niet voor het laatst!

Ik ben met redelijk wat verschillende organisaties de bergen in geweest in mijn leven. Maar EPIQUE staat wat mij betreft vanaf nu boven aan de lijst. Het programma (off-piste training op de gletsjer van Hintertux) was heel goed opgebouwd. Duidelijke structuur, wat ik heel prettig vond. Michiel is echt goed in wat hij doet. Zijn heldere uitleg, grote kennis en kunde, duidelijkheid, geduld, begrip en niet te vergeten humor maakten voor mij het verschil. Ik heb veel geleerd. Maar daarnaast ook het gevoel gehad dat ik echt welkom was haha! Dat doen jullie heel goed. Gijs-Jan, Michiel, Vincent en Bas, veel dank en tot de volgende keer!

Pien

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Bestemmingen

Partners