Freetour Tirol

Oostenrijk

Dé ultieme freeride trip naar de Alpen. We gaan 6 dagen lang op zoek naar de beste, overspoorde runs in de mooiste freeride gebieden van Oostenrijk. We overnachten op een centrale plek en hebben de keuze uit meerdere gebieden. Om er echt alles uit te halen, nemen we tourski’s of een splitboard mee. Zo kunnen we elke dag op zoek naar de beste first tracks. Een flexibele reis die draait om zoveel mogelijk poeder runs scoren.

Super mooie dagtochten, combi van freeriding en touren, top gids!

Off-piste in Tirol

De keuze uit meerdere gebieden en de mogelijkheid om te touren geeft deze trip de beste kans op poedersneeuw. Laten de omstandigheden het toe, dan gaan we zoveel mogelijk lift-access freeriden. Met tourski’s en splitboard kunnen we alle kanten op. De gebieden die we aandoen beschikken allemaal over een groot en afwisselend freeride terrein. Veel is vanuit de lift te bereiken, voor die verborgen (en rustige) runs maken we een korte tour.

4x veel freeride terrein

We overnachten in een goed hotel in Strengen, op basis van halfpension. Vanuit hier zijn we in no-time in St Anton, Ischgl, Serfaus of eventueel Sölden en Obergurgl. 

Een combi van ‘lift-access’ freeriden en toerskiën of splitboarden, in de mooiste freeride gebieden van Oostenrijk. Ga je mee?

Wat kun je verwachten?

  • Een flexibele reis
  • Die draait om zoveel mogelijk poeder scoren
  • Een groep van max 7 freeriders
  • Een goed hotel
  • Een gids die de beste runs kent
Bestemming Prijs
Tirol v.a. € 1795
Reisperiode(s) Za 11 t/m za 18 jan. 2020
Za 18 t/m za 25 jan. 2020

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Blog bericht

Top week met top gids!

Afgelopen week op gletsjertour met Gijs door het Stubai-, Ötz- en Pitztal geweest. Terugkijkend een onvergetelijke tourski trip die ik voor geen goud in zou willen ruilen.

Overtuigd ben ik dat de kwaliteiten van Gijs zowel als gids maar ook als persoon aan de basis van deze fantastische reis hebben gestaan.

Op de berg werd het al snel duidelijk dat Gijs een echte kenner en liefhebber van het Bergführer vak is. Met freeriden wist Gijs keer op keer nieuwe onbetreden stukjes poeder te vinden. Ondanks de slechte weersomstandigheden de eerste dagen wist Gijs ook het beste uit de situatie te halen en goed uit te wijken naar andere mogelijkheden.

Verder was Gijs communicatief ook zeer sterk. Zowel op individueel als groepsniveau werd er duidelijk overlegt en goed geluisterd. Daarbij kwam Gijs vaak met zuivere feedback over skitechniek en gaf heldere voorlichting over sneeuw omstandigheden.

Kortom een fantastische trip met een top gids.

Thanks Gijs!

Zeilen en touren in Noorwegen - Rik

Freeride & Freetour

09/May/18

Bestemmingen