Off-piste Training Hintertux

Oostenrijk

Wil je graag meer stabiliteit en controle op en buiten de piste? Dan is deze reis voor jou! Samen met een leuke groep gelijkgestemden werken aan je freeride en off-piste techniek. Om beter te worden is ervaring en gevoel voor het terrein belangrijk. We maken daarom veel verschillende en interessante poeder en piste afdalingen. Alle facetten van het moderne skiën en snowboarden komen aanbod. Ons ervaren team bestaat louter uit Oostenrijks opgeleide ski- en snowboard gidsen, welke in bezit zijn van het Staatlich Diplom. Zij weten je op een persoonlijke en veilige manier uit te dagen en maken je steeds weer een stukje beter.

Off-piste in Tux

De Hintertuxer Gletsjer is al ruim tien jaar onze favoriete wintersportbestemming. Door de hoge ligging (3.350m) blijven de condities het hele jaar stabiel en sneeuwzeker. Het gevarieerde terrein biedt uitdaging aan alle niveaus, zowel voor skiërs, snowboarders als splitboarders. Tussen en naast de pistes zijn er tal van mogelijkheden om verse poeder te rijden, zodat het programma rustig opgebouwd kan worden.

Vierdaagse freeride training

We overnachten met de hele groep in hotel Lanersbacherhof**** in Hintertux, een comfortabele uitvalsbasis voor deze vierdaagse training. Vanaf het hotel is het een korte rit naar het dalstation van de Hintertuxer Gletscher. Hier gaan we op pad in groepen van maximaal 8 deelnemers, ingedeeld aan de hand van niveau en wensen. Met tips, tricks en gerichte oefeningen ga je werken aan je ski of snowboard techniek. Na een dag vol gave afdalingen, krijg je in het hotel gerichte feedback op basis van video-opnames. De off-piste trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

Wat kun je verwachten?

  • Veel leren en genieten
  • In vier dagen een betere freerider
  • Kleine groepen van 8 deelnemers
  • Een groep die aansluit bij jouw niveau
  • Een gezellige groep skiërs en snowboarders
  • Overnachten en ontspannen in een goed hotel
Bestemming Prijs
Hintertux v.a. € 945
Reisperiode(s) 14 Nov 2018 t/m 18 Nov 2018 21 Nov 2018 t/m 25 Nov 2018 20 Mar 2019 t/m 24 Mar 2019 18 Apr 2019 t/m 22 Apr 2019 28 Apr 2019 t/m 02 May 2019

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Blog bericht

Super leerzame trip met top sfeer

In januari heb ik deelgenomen aan het off-piste trainingsweekend in de Arlberg. Een techniek weekend van Epique is voor ieder offpiste niveau toegankelijk en dat bleek in de praktijk ook perfect te werken. We waren als groep aan elkaar gewaagd en motiveerden elkaar om alles uit een afdaling te halen, dit alles onder de enthousiaste leiding van Gijs-Jan en Boris (gids van de andere groep). Gijs-Jan heeft oog voor detail en zorgt met goede feedback dat je technisch stapjes vooruit maakt. Of je skiër of boarder bent maakt niet uit, hierdoor kunnen boarders en skiërs ook heel goed samen deelnemen. Omdat zowel Gijs-Jan als Boris een neus hebben voor goede sneeuw hebben we superlekkere runs geskied, terwijl de omstandigheden niet altijd ideaal waren. Na het skiën was er nog tijd voor een gezellig drankje in de apres-ski. Voor wie? Deze trip is geschikt voor zowel de beginnende freerider als ook gevorderd, want ook in dat laatste geval weet Gijs-Jan je te motiveren om tot een hoger niveau te komen. Top weekend!

Heliskiën in Kamchatka - Renee

Snow

23/May/18

Bestemmingen