Off-piste Training Hintertux

Oostenrijk

Wil je graag meer stabiliteit en controle op en buiten de piste? Dan is deze reis voor jou! Samen met een leuke groep gelijkgestemden werken aan je freeride en off-piste techniek. Om beter te worden is ervaring en gevoel voor het terrein belangrijk. We maken daarom veel verschillende en interessante poeder en piste afdalingen. Alle facetten van het moderne skiën en snowboarden komen aanbod. Ons ervaren team bestaat louter uit Oostenrijks opgeleide ski- en snowboard gidsen, welke in bezit zijn van het Staatlich Diplom. Zij weten je op een persoonlijke en veilige manier uit te dagen en maken je steeds weer een stukje beter.

Off-piste in Tux

De Hintertuxer Gletsjer is al ruim tien jaar onze favoriete wintersportbestemming. Door de hoge ligging (3.350m) blijven de condities het hele jaar stabiel en sneeuwzeker. Het gevarieerde terrein biedt uitdaging aan alle niveaus, zowel voor skiërs, snowboarders als splitboarders. Tussen en naast de pistes zijn er tal van mogelijkheden om verse poeder te rijden, zodat het programma rustig opgebouwd kan worden.

Vierdaagse freeride training

We overnachten met de hele groep in hotel Lanersbacherhof**** in Hintertux, een comfortabele uitvalsbasis voor deze vierdaagse training. Vanaf het hotel is het een korte rit naar het dalstation van de Hintertuxer Gletscher. Hier gaan we op pad in groepen van maximaal 8 deelnemers, ingedeeld aan de hand van niveau en wensen. Met tips, tricks en gerichte oefeningen ga je werken aan je ski of snowboard techniek. Na een dag vol gave afdalingen, krijg je in het hotel gerichte feedback op basis van video-opnames. De off-piste trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

Neem contact met ons op

Reisdetails

Bestemming Prijs Reisperiode(s)
Hintertux v.a. € 945 November t/m mei

Reisimpressie

Wat kun je verwachten?

  • Veel leren en genieten
  • In vier dagen een betere freerider
  • Kleine groepen van 8 deelnemers
  • Een groep die aansluit bij jouw niveau
  • Een gezellige groep skiërs en snowboarders
  • Overnachten en ontspannen in een goed hotel

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op
Over deze reis Blog bericht

Het beste uit jezelf halen!

Met Michiel naar Tux geweest in november 2010. Wat een top week. We hadden optimale condities al vroeg in het seizoen. Michiel is een trainer die iedere keer 120% van zichzelf geeft. Dat motiveert. Zijn scherpe en directe tips zorgen ervoor dat je het beste uit jezelf weet te halen.

Echt een aanrader, weekje met Epique is het meer dan waard.

Gr. Sebastiaan

Geef een review meer reviews

Tourskiën in de Senja - Peter

Snow

10/Apr/17

Bestemmingen