Heliskiën in Roemenië

Roemenië

Maar weinig mensen weten dat je in Roemenië ook perfect kunt heli-skiën en snowboarden. Geen verstikkende wetten en regeltjes (zoals in de Alpen), maar wel prachtige besneeuwde bergen. En je krijgt er veel hoogtemeters voor je geld. In het westelijke deel van de Transsylvanische Alpen vind je het Tarcu Gebergte, een groot terrein dat zelfs de doorgewinterde freerider zal verbazen. Je vind hier een breed scala aan afdalingen met een maximale verticale drops van 800 meter. Door de ligging krijgt het gebied jaarlijks meer sneeuw dan elk ander gebied in Roemenië. Met Epique kan jij als een van de eersten profiteren van dit goed bewaarde heliski-geheim.

Heliskiën bij Heliski Romania

Epique zorgt dat je goed voorbereid bent en alles uit je heli-ski reis kunt halen. We vliegen via München naar de stad Timisoara. Hier wordt je opgehaald door onze vertrouwde partner Heliski Romania. Hun thuisbasis is het skigebied van Muntele Mic. Heliski Romania vliegt met moderne A-klasse helikopters, hebben gediplomeerde gidsen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We verblijven in een comfortabel hotel vlakbij de helikopters. Eten doe je in het nabijgelegen restaurant Galeata waar je geniet van de Roemeense keuken. Na dag vol adrenaline en de dikste runs, sluit je af met een glas Tuica of Palinka.

Roemenië is perfect voor een korte heliski reis. Je vertrek op donderdag vanaf Schiphol, aan het begin van de avond zit je al in het hotel. Na drie dagen heliskiën sluit je je reis af met een bonte avond in Timisoara. Maandag pak je de eerste vlucht terug naar Amsterdam. Langer blijven kan uiteraard.

Wat is inbegrepen

  • 2 dagen heli skiën/boarden 6000 hoogtemeters
  • 3 dagen begeleiding door een ACMR gids
  • 3 overnachtingen in een hotel inclusief half pension
  • 1 overnachting in Timisoara
  • Transfer (luchthaven – hotel – luchthaven)
  • Toeristenbelasting
  • SGR Garantiefonds
  • Calamiteitenfonds

Voor alle details, vraag de brochure aan.


De voorbereiding

Training

Als je eenmaal geboekt hebt ontvang je van ons het Epique Trainingsplan. Via een aantal zelftests kies je eenvoudig het schema dat het beste bij jou past. Als je op tijd begint met trainen, heb je hier in de sneeuw plezier van!

Materiaal

Ruim voor aanvang van je reis ontvang je een gedetailleerde paklijst. Hierin staan alle items die je nodig hebt voor een succesvolle reis. Plus een beschrijving waaraan het materiaal moet voldoen.

Bestemming Prijs
Muntele Mic v.a. € 1895
Reisperiode(s) Februari t/m april 2021

Interesse?

Heli skiën of boarden kan over de hele wereld op meer dan 100 locaties. We informeren je graag over alle mogelijkheden want de verschillen zitten hem vaak in de details. Neem contact met ons op en met jouw/jullie wensen gaan we samen op zoek naar dé heli droomreis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Zelden zoveel geleerd in 1 week

Met minimale voorkennis me toch ingeschreven voor een off-piste techniek cursus. Michiel wist ons niveau van een skieende “Muppet Show” om te toveren tot iets wat er zelfs nog redelijk uitzag. Hartelijk dank voor de leerzame en leuke week, was super!

Freeriden in Georgië - Martin

Heli-skiën & snowboarden

25/Aug/20

Bestemmingen