Epique | Mountain Adventures. De Nederlandse ski, snowboard en mountainbike specialist

Materiaal

Wat neem je mee op reis?

Ruim voor aanvang van je reis of training ontvang je een uitgebreide paklijst met alles wat je mee moet nemen. Safety first. Bij alle ski of snowboard reizen is een lawinepieper, schep en sonde verplicht. Bij elke reis, in de sneeuw of op de fiets, is een helm verplicht. De rest is afhankelijk van het type reis en jouw voorkeur.

Heb je vragen over materiaal? We zijn allemaal ervaren skiërs, boarders en mountainbikers. We adviseren je graag.

Je hoeft niet alles zelf aan te schaffen, huren is ook een optie. In Nederland en soms op bestemming zijn genoeg specialisten waar je materiaal kan huren.

Epique verhuurt!

We hebben een beperkte hoeveelheid materiaal. Veiligheidssets, jetforce tassen en een selectie Dynastar skis. Heb je iets nodig? Wacht niet te lang met reserveren. OP=OP.

Onze gear en prijzen:

  • Rugzak met 3-eenheid (pieper, schep en sonde): € 12,50 p.d
  • Jetforce rugzak (24 of 34 liter) met 3-eenheid: € 30 p.d
  • Losse pieper, schep of sonde: € 7,50 p.d
  • Losse Jetforce rugzak (24 of 34 liter): € 20 p.d
  • Ski, Dynastar Mythic met Alpine tourbinding: € 25 p.d
Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 148 reviews

Season Kick-Off 2017 - Extended version

Zowel tijdens de Kick-off als de 3 daarop volgende dagen met Gijs-Jan Lavèn op pad geweest. In zijn geheel is het echt een geweldige trip geweest. Het leek alsof geluk af te dwingen was. De sneeuw was voor de tijd van het jaar ongekend goed, dat hielp ook. In groter en klein gezelschap in de bergen zie je dat Gijs-Jan in zijn element is. Prachtige routes gekozen en dik onverspoord gescoord! Echte aanrader om met hem op pad te gaan, leuke en goede gids! freeridefreetour

Oli4

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Bestemmingen