Epique | Mountain Adventures. De Nederlandse ski, snowboard en mountainbike specialist

Materiaal

Wat neem je mee op reis?

Ruim voor aanvang van je reis of training ontvang je een uitgebreide paklijst met alles wat je mee moet nemen. Safety first. Bij alle ski of snowboard reizen is een lawinepieper, schep en sonde verplicht. Bij elke reis, in de sneeuw of op de fiets, is een helm verplicht. De rest is afhankelijk van het type reis en jouw voorkeur.

Heb je vragen over materiaal? We zijn allemaal ervaren skiërs, boarders en mountainbikers. We adviseren je graag.

Je hoeft niet alles zelf aan te schaffen, huren is ook een optie. In Nederland en soms op bestemming zijn genoeg specialisten waar je materiaal kan huren.

Epique verhuurt!

We verhuren 3-eenheid, gewone freeride rugzakken en jetforce tassen. Heb je iets nodig voor je reis met Epique? Reserveren kan via info@epique.com.

Huurmateriaal en prijzen:

Veiligheidsmaterialen:

  • Freeride rugzak (24 ltr) met 3-eenheid: € 15 p.d.
  • Tour rugzak (40 ltr) met 3-eenheid: € 15 p.d.
  • Jetforce rugzak (24 of 34 liter) met 3-eenheid: € 35 p.d.
  • 3-eenheid (pieper, schep of sonde): € 7,50 p.d.
  • Freeride (24 ltr) of Tour rugzak (40 ltr): € 7,50 p.d.
  • Jetforce rugzak (24 of 34 ltr): € 27,50 p.d.

De prijs wordt berekend op het aantal dagen dat je de materialen gebruikt.

Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 154 reviews

Wil je goed leren skiën dan ben je bij Epique aan het goede adres!

Na een lange periode van rugklachten en de daarop volgende operatie kon ik eindelijk weer eens deelnemen aan de zomertrainingen bij Epique. Het fijne van de trainers bij Epique, in dit geval Roderik en 2x Gijs-Jan als invaller, is dat iedereen getraind wordt op hun kunnen op dat moment tijdens de training waardoor iedereen dus ook met blessure/herstel enz. elke afdaling steeds beter gaat/wordt. Daardoor is elke training uitdagend voor iedereen en door het enthousiasme van de trainers ben je instaat om je elke afdaling wat meer je grens op te zoeken om zo steeds beter te worden. Hierdoor heb een aantal hele fijne en zeer goede trainingen gehad waardoor ik weer een stapje heb gezet om een technisch nog betere skister te worden!

Daniëlle

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Bestemmingen