Waarom heli-skiën/boarden?

✓ Iedere afdaling gegarandeerd onverspoord
✓ Tussen de 10-25 afdaling per dag
✓ Snel toegang tot veel en gevarieerd terrein
✓ Ver weg van de bewoonde wereld en resorts

Waarom boeken bij Epique?

✓ Ruim aanbod van heli locaties wereldwijd
✓ Betrouwbare en ervaren reispartner
✓ Informatie en advies in het Nederlands
✓ Altijd de laagste prijsgarantie

Heliskiën en boarden

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Epique is de heli-ski en board specialist van Nederland. Als officieel agent vertegenwoordigen we de beste operators ter wereld met de beste gebieden, hoogste certificeringen en veiligheid protocollen en altijd de laagste prijs garantie.


Of je nu een beginnende of ervaren off-piste skiër of boarder bent, er is altijd reis die bij jou en jouw budget past.

Heli-skiën of boarden in mooiste afgelegen gebieden van de wereld is niet alleen voor experts en professionals. De heli-gebied zijn zo groot dat er voor ieder niveau een mooie afdaling te vinden is. De helikopter vlucht is de enige manier omdat in deze gebieden geen liften of infrastructuur is zoals in een normaal wintersport gebied.  Eenmaal boven is het kiezen tussen honderden verschillende afdalingen met onverspoorde poeder.

In een persoonlijk gesprek adviseren wij je graag over de mogelijkheden.


 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Alex Blok
Het was geweldig!
Net terug van een geweldige off piste training in Hintertux. Het was geweldig! Als je wilt leren skien in het terrein dan moet je dit echt bij Epique doen! De trainers Michiel de Ruijter en Jelle Staleman hebben een logische trainingsopbouw om die uitdagende off-piste afdaling met je te maken. Zij zoeken je grenzen op waardoor je gegarandeerd met een beter techniek afdaalt. De verbeteringen worden vastgelegd op foto's en video's. Leuk om jezelf terug te zien en om te delen met vrienden op facebook. Verder heb ik altijd het gevoel gehad dat we veilig op pad waren, met pieper, schep en sonde. De trainers kennen het gebied op hun duimpje waardoor er voldoende routes zijn voor een aan de groep aangepaste afdaling. Zorg wel voor een goede conditie en getrainde (been-)spieren. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten aan Michiel en Jelle. Tot de volgende keer. Groeten, Alex
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1