Freeride - Freeriden door de diepe poeder of een mooie vloeiende lijn rijden tussen de bomen

Waarom freeriden

✓ Afdalen door diepe en onverspoorde sneeuw
✓ 'Easy Access' tot veel terrein d.m.v. liften
✓ Rijden van mooie lijnen in de vrije natuur
✓ Ontwikkel je als completere skiër/boarder

Waarom rijden met Epique

✓ Veilig onderweg met diplomeerde NL gidsen
✓ Ruime aandacht voor techniek en veiligheid
✓ Kleine groepen van verschillende niveaus
✓ Bekend in gebieden binnen en buiten Europa

Freeriden op alle niveaus

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Hou jij van knallen door de diepe poeder of een mooie vloeiende lijn rijden tussen de bomen en de rotsen? Tijdens onze freeride programma's staat het zoeken naar verse sneeuw en het rijden van lijnen centraal.


Een uitdagende lijn is voor iedereen anders. Zo kan je freeriden op alle niveaus. Lijnkeuze, geaccepteerd risico en aangepaste snelheid zijn een aantal facetten waarmee een afdaling gekozen kan worden.

De gidsen van Epique zijn zelf fanatieke freeriders op ski’s en snowboard. Door hun eigen ervaring in het terrein weten ze precies wat belangrijk is en, nog belangrijker, hoe dit aan ander bij te brengen. Er wordt gewerkt met een passende opbouw en je zult merken dat iedereen in de groep op zijn eigen niveau verbetert. Er is ruime aandacht voor techniek, rijtactiek en veiligheid.

ProgrammaGEARDatumGebied / LocatieINFO  Prijs 
December2018
Freeride (Lift-Access) Ski/SB 12-12-18 / 16-12-18N.t.b. 1.050
 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Goed
Ellen Dullens
Alleen maar lof!
Hi Gijs-Jan, Bas en Michiel, Afgelopen week vier dagen gereden met Bas in Tux. Alleen maar lof! Mooie locatie, goed verzorgd. De lessen waren aangepast op niveau van de groep. Duidelijke uitleg op de piste, soms even terug naar de basis, om dit vervolgens eerst op en daarna direct ook off-piste te oefenen. Het belang van een goeie (basis)techniek wordt dan direct duidelijk. Daarnaast ruim de tijd om toch lekker te genieten van de verse poeder die gevallen was...ook dat hadden jullie goed geregeld ;-). De cliniq waxen en slijpen was zeer duidelijk en ook mooi dat het lekker praktisch was, direct toepasbaar! De cliniq over de ski techniek leek eerst misschien iets minder relevant voor de boarders, maar de dag erna hebben we bepaalde besproken technieken uit de cliniq ook op het board toegepast, en dan werd eigenlijk direct duidelijk dat deze zaken ook voor snowboarders gelden. Heel erg gaaf dat jullie de trip ook voor snowboarders hebben kunnen regelen en ik zal de trip zeker aanraden bij andere mensen! Groetjes, Ellen
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1