Waarom freeriden

✓ Afdalen door diepe en onverspoorde sneeuw
✓ 'Easy Access' tot veel terrein d.m.v. liften
✓ Rijden van mooie lijnen in de vrije natuur
✓ Ontwikkel je als completere skiër/boarder

Waarom rijden met Epique

✓ Veilig onderweg met diplomeerde NL gidsen
✓ Ruime aandacht voor techniek en veiligheid
✓ Kleine groepen van verschillende niveaus
✓ Bekend in gebieden binnen en buiten Europa

Freeriden op alle niveaus

Klik op de voor meer details en informatie. Klik hier voor vragen of bel +31(0)30 8899011

Hou jij van knallen door de diepe poeder of een mooie vloeiende lijn rijden tussen de bomen en de rotsen? Tijdens onze freeride programma's staat het zoeken naar verse sneeuw en het rijden van lijnen centraal.


Een uitdagende lijn is voor iedereen anders. Zo kan je freeriden op alle niveaus. Lijnkeuze, geaccepteerd risico en aangepaste snelheid zijn een aantal facetten waarmee een afdaling gekozen kan worden.

De gidsen van Epique zijn zelf fanatieke freeriders op ski’s en snowboard. Door hun eigen ervaring in het terrein weten ze precies wat belangrijk is en, nog belangrijker, hoe dit aan ander bij te brengen. Er wordt gewerkt met een passende opbouw en je zult merken dat iedereen in de groep op zijn eigen niveau verbetert. Er is ruime aandacht voor techniek, rijtactiek en veiligheid.

 
Deel deze pagina
Twitter Facebook LinkedIn
Uitstekend
Abbie
We want more!
Een geweldige eerste kennismaking met touren in Silvretta. Gijs-Jan is een fantastische gids; geduldig, ervaren, professioneel, pedagogisch, goed gevoel voor groepsdynamica, technisch onderlegd, gezellig en gevoel voor humor! Het programma is goed opgebouwd, met voldoende flexibiliteit. Wij hebben al zin in het volgende tour-avontuur!
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1