Sailing/Boat

In de winter op zoek naar uitdaging, rust, natuur en onverspoorde afdalingen? Dan ga je tourskiën of splitboarden. Voeg een zeilboot toe en je hebt de ultieme skitour of splitboard ervaring. Vanaf het water heb je toegang tot onontdekt terrein waar je zonder schip niet komt. Vanaf het water stippelt onze gids de mooiste routes voor je uit. Als je ’s ochtends vanaf het dek in de bijboot stapt voor de laatste meters naar de sneeuw, weet je zeker dat je geen andere toerist tegen gaat komen. Welkom in de natuur!

Zeilen en Tourskiën

Zeilen en toerskiën of splitboarden met Epique is een unieke ervaring. Wij werken samen met vaste, vertrouwde partners en hebben alvast de beste schepen voor je gereserveerd. Van klein en comfortabel, tot groot en luxe. De schipper kent het gebied als zijn broekzak en de chefkok zorgt voor heerlijk eten, het liefst vers gevangen uit de zee. Onze gids brengt je veilig aan wal, naar de mooiste toppen en de beste runs. Maak afdalingen tot aan zee en geniet van het leven aan boord.

Op pad met een zeilboot kan dicht bij huis, bijvoorbeeld in Noorwegen of IJsland. Liever wat verder weg? Denk dan aan Chili, Spitsbergen, Groenland, Koerilen, Aleoeten of Antarctica. Ga mee en ontdek samen met Epique de mooiste routes vanaf het water.

Activiteiten

Tourskiën & Splitboarden Antarctisch Schiereiland

Sailing/Boat

Tourskiën & Splitboarden Hornstrandir, IJsland

Sailing/Boat