Sailing/Boat

Als je echt een unieke mountainbike ervaring wilt, stap dan met Epique mee aan boord. De combinatie tussen fietsen en varen maakt het tot een onvergetelijk avontuur. Vanaf het water heb je toegang tot onontdekt terrein waar je zonder schip niet komt. Wanneer je ‘s ochtends met je fiets in de bijboot stapt om aan wal te gaan, weet je zeker dat je die dag geen andere toerist gaat tegenkomen. Welkom in de natuur!

Epique werkt samen met vaste, vertrouwde partners met een breed aanbod aan schepen. Van klein en comfortabel, tot groot en luxe. De schipper kent het gebied als zijn broekzak en de chefkok zorgt voor heerlijk eten, het liefst vers gevangen uit de zee. Onze gids brengt je veilig aan wal, naar de mooiste toppen en de beste runs. Overdag maak je de mooiste all-mountain en freeride runs en ‘s nachts geniet je van het leven aan boord.

Zeilen en mountainbiken kan al dicht bij huis, bijvoorbeeld in Noorwegen of IJsland. Liever wat verder weg? Denk dan aan Chili, Spitsbergen, Groenland, Koerilen, Aleoeten of Antarctica. Ga mee en ontdek samen met Epique de mooiste routes vanaf het water.

Activiteiten