Informatieavond Off-piste trainingen | Epique - Mountain Adventures

Web Event (Off)-piste trainingen

Nederland

Woensdag 13 januari, 19:30 uur

Wil jij je eerste meters buiten de piste maken, heb je al wat off-piste ervaring, of wil je je 0ff-piste techniek perfectioneren? Onze trainingen zijn de perfecte manier om op een veilige manier kennis te maken met het off-piste skiën of snowboarden.

Tijdens het 0ff-piste Web Event vertellen we je alles over de mogenlijkheden voor deze winter en volgend winter. We bespreken hoe jij je grenzen kan verleggen als beginnende en ervaren (off)-piste skiër/snowboarder, gaan in op onderwerpen als; techniek, de ideale bestemming, veiligheid, kosten, en voorwaarden. Kortom, alles wat je moet weten voordat jij je freeride techniek naar een hoger niveau tilt!

Heb je nu al vragen? Vul deze in bij het aanmeldformulier, dan nemen we die gelijk mee in de presentatie.

Meld je hier voor het Web Event

Ruim voor aanvang krijg je een link om het Web Event (Off)-piste trainingen, via Google Meet, bij te wonen. 

Bestemming Prijs
Thuis n.v.t.
Reisperiode(s) Woensdag 13 januari 2020

Wat kun je verwachten?

  • Een eerlijke en inspirerende Off-piste trainingen presentatie
  • Details over de beste bestemmingen
  • En de beste periodes
  • Duidelijke uitleg over de veiligheid en corona

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Geweldige mix van Skitour, cultuur en avontuur

Kazachstan is een echte aanrader voor iedereen die zin heeft om te touren maar niet de hele dag te lopen. Opzoek is naar meer cultuur dan de Oostenrijkse apres-ski en niet vies is van een beetje avontuur. De reis naar Kazachstan is een van de (vele) pareltjes die Epique aanbiedt. De combinatie van freetour en een up-lift per 4×4 garanderen toch nodige meters afdalen. Het verblijf in het Cosmo Station is een onvergetelijke ervaring op alle vlakken. Met het bezoek aan de stad Almaty en het uitstapje naar Charyn Canyon draaid deze trip om meer dan skiën alleen.

Ski tours in the Sellrain - Luuk

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners