Informatieavond Off-piste trainingen | Epique - Mountain Adventures

Web Event (Off)-piste trainingen

Nederland

Woensdag 13 januari, 19:30 uur

Wil jij je eerste meters buiten de piste maken, heb je al wat off-piste ervaring, of wil je je 0ff-piste techniek perfectioneren? Onze trainingen zijn de perfecte manier om op een veilige manier kennis te maken met het off-piste skiën of snowboarden.

Tijdens het 0ff-piste Web Event vertellen we je alles over de mogenlijkheden voor deze winter en volgend winter. We bespreken hoe jij je grenzen kan verleggen als beginnende en ervaren (off)-piste skiër/snowboarder, gaan in op onderwerpen als; techniek, de ideale bestemming, veiligheid, kosten, en voorwaarden. Kortom, alles wat je moet weten voordat jij je freeride techniek naar een hoger niveau tilt!

Heb je nu al vragen? Vul deze in bij het aanmeldformulier, dan nemen we die gelijk mee in de presentatie.

Meld je hier voor het Web Event

Ruim voor aanvang krijg je een link om het Web Event (Off)-piste trainingen, via Google Meet, bij te wonen. 

Bestemming Prijs
Thuis n.v.t.
Reisperiode(s) Woensdag 13 januari 2020

Wat kun je verwachten?

  • Een eerlijke en inspirerende Off-piste trainingen presentatie
  • Details over de beste bestemmingen
  • En de beste periodes
  • Duidelijke uitleg over de veiligheid en corona

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Touren in der Silvretta in Tirol!

Na een lang weekend in januari met Gijs-Jan op stap te zijn geweest in Serfaus-Fiss-Ladis, hadden we in April het genoegen om 5 dagen met Gijs-Jan door het Silvretta-gebergte te toeren. Met ‘we’ doel ik op een zeer divers gezelschap, zowel persoonlijk, mentaal als conditioneel. Op basis van deze trips kan ik niets anders dan Gijs-Jan een welverdiende veer in de….

Enfin, 3 redenen waarom je als echte Berg fanaat ooit eens met Gijs-Jan op stap moet zijn geweest:

1 – Gijs-Jan weet personen zowel individueel als in groepsverband te motiveren, inspireren en stimuleren. Deze eigenschappen zorgen er voor dat hij de individu en het geheel naar een hoger niveau (letterlijk en figuurlijk) weet te geleiden.

2 – Wat niet iedereen weet, is dat Gijs-Jan genetisch en bionisch is gemanipuleerd. Hierdoor beschikt hij over een uplink naar “de cloud” met een overzicht van afdalingen met de beste condities (sneeuw- en veiligheidstechnisch gezien). Kortom, gegarandeerd de beste afdalingen!

3 – Gijs-Jan is gewoon een toffe peer, een verschrikkelijk goede en zeer ervaren gids met een onuitputtelijke voorraad energie en humor. De belangrijkste ingrediënten voor een geweldige trip!

Heli Skiing Bell 2 Lodge - Esther

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners