Tourskiën & Splitboarden in IJsland

IJsland

Ben je op zoek naar een unieke locatie om te tourskiën of splitboarden? Ga met Epique touren in IJsland! IJsland is drie keer zo groot als Nederland en heeft minder inwoners dan de gemeente Utrecht. Vanaf Amsterdam is het een halve reisdag naar Isafjordur, een kleine vissersplaats in het noordwesten van IJsland. Je waant je er direct in een totaal andere wereld. In tegenstelling tot Nederland, is vrijwel niets door mensen ingericht. Hier heerst de natuur. De spectaculaire omgeving, overvloed aan wilde dieren en mooie afdalingen zorgen samen voor een bijzondere ervaring.

Tourskiën of splitboarden vanuit Isafjordur

Gedurende zes dagen gaan we de uitgestrekte omgeving van Isafjordur ontdekken. We hebben een busje tot onze beschikking waarmee we dagelijks naar de voet van een nieuwe tour rijden. Afhankelijk van de wensen van de groep en de weer en sneeuw condities bespreken we dagelijks de volgende tour locatie. In april is het in IJsland vroeg licht en laat donker. Dit geeft ons de mogelijkheid om flexibel om te gaan met de tijdsindeling van de dag. Touren tot 22:00 uur ‘s avond is geen uitzondering. Alle overnachtingen zijn inclusief ontbijt. Afhankelijk van de tour locatie zoeken we dagelijks een leuk restaurant in de omgeving. De gids kent de omgeving, de beste restaurants en de gezelligste café’s.

Skiën en snowboarden op Hornstrandir

Als extra programma kunnen we een dag touren op het natuurreservaat Hornstrandir. In de winter is dit stuk niemandsland enkel bereikbaar per boot. Vanaf de boot kunnen we de steile wanden, couloirs en bowls bekijken en plannen maken voor 2 of 3 korte beklimmingen met uitdagende afdalingen.

Op zoek naar de ultieme tourski of splitboard ervaring? We horen graag van je.

Wat kun je verwachten?

  • Een ongevergetelijke omgeving
  • Elke dag een andere tourlokatie
  • Lange dagen in april, veel meters maken
  • Flexibel tourski programma
  • Optimaal genieten van de IJslandse cultuur en keuken
  • Bonte avond in Reykjavik
  • Korte reistijd vanaf Amsterdam
Bestemming Prijs
Isafjordur v.a. € 1.895
Reisperiode(s) 06 Apr 2019 t/m 13 Apr 2019

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Blog bericht

Iedere dag een gave tourski tocht!

IJsland, de rit naar Isafjordur, de boottocht, het landen met de zodiac op het noordelijkste deel van IJsland, de lodge, het touren, het couloir, het eten, de gezelligheid, de flexibiliteit, de uitdagingen, het extreme. Genoeg om op te noemen waardoor het een onvergetelijke ervaring is. Bedankt Michiel en Gijs-Jan!

Poeder in Japan - Martin

Skitouren & Splitboarden

09/Feb/18

Bestemmingen