Tourski en Splitboard Roadtrip Lyngen | Epique - Mountain Adventures

Tourski roadtrip Lyngen Alps

Noorwegen

Vanuit een luxe camper stap je op je ski’s en loop je zo de poedersneeuw in. Welkom in Noorwegen: het land van de ultieme vrijheid. Het is groots, dunbevolkt en kent meerdere bergketens. De Lyngen Alps liggen ver boven de poolcirkel, ten noorden van de stad Tromsø. Deze omgeving staat bekend om het pure toerskiën. Je vindt er geen skigebieden of liften, maar wel diverse uitdagende routes en een zeer gevarieerd alpine terrein. Dankzij het stabiele klimaat blijven de sneeuwcondities er zeer constant.

Tourskiën of splitboarden vanuit een camper

Ons team van ervaren gidsen kent de Lyngen Alps goed. Met een luxe camper maken we een roadtrip door dit tourski- en splitboard-paradijs. Met vier personen per camper is er voldoende ruimte en comfort. Dagelijks zetten we ons kamp op aan de voet van een nieuwe tour. Na een uitdagende beklimming wacht boven een dubbele beloning. Eerst kun je genieten van het adembenemende uitzicht over de besneeuwde pieken, naaldbossen en fjorden. Dan maak je een gave afdaling door het diverse terrein, van voorjaarssneeuw in de brede kommen, tot poeder in de steile couloirs. Terug bij de camper koken we ons eigen potje of grillen we verse vis boven de barbecue. Zo ervaar je Noorwegen op z’n puurst.

Bestemming Prijs
Lyngen Alps € 1.695
Reisperiode(s) 22 t/m 29 apr. 2023
29 apr. t/m 6 mei 2023

Inbegrepen bij deze reis

Voor alle details, vraag de brochure aan.


De voorbereiding

Meet & greet

Ruim voor vertrek organiseren we een Meet & Greet bij ons op kantoor in Utrecht. Hier spreken we de reis en belangrijkste details nog een keer met je door. We beantwoorden al je vragen en je hebt de kans om alvast kennis te maken met je reisgenoten. 

Training

Als je eenmaal geboekt hebt ontvang je van ons het Epique Trainingsplan. Via een aantal zelftests kies je eenvoudig het schema dat het beste bij jou past. Als je op tijd begint met trainen, heb je hier in de sneeuw plezier van!

Materiaal

Ruim voor aanvang van je reis ontvang je een gedetailleerde paklijst. Hierin staan alle items die je nodig hebt voor een succesvolle reis, plus een beschrijving waaraan het materiaal moet voldoen.

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Gerelateerd bericht

Top begeleiding, gezellig en super leerzaam

Een betere seizoensopener bestaat er niet: onder leiding van Epique midden november van het gebied Hintertux gebruik maken om de skitechniek te verbeteren.
Sneeuw of geen sneeuw (beide condities gezien van 18 t/m 22 november), bij Epique weten ze een goede vertaalslag te maken van ski techniek op de piste naar buiten de piste.
Een aanrader voor iedereen, ik ga volgend jaar weer!

Zeilen en tourskiën in Noorwegen - Catrien

Alle Reizen

07/Nov/18

Bestemmingen

Partners