Tourski & splitboard roadtrip Lyngen Alps

Noorwegen

Vanuit een luxe camper stap je op je ski’s en loop je zo de poedersneeuw in. Welkom in Noorwegen: het land van de ultieme vrijheid. Het is groots, dunbevolkt en kent meerdere bergketens. De Lyngen Alps liggen ver boven de poolcirkel, ten noorden van de stad Tromsø. Deze omgeving staat bekend om het pure toerskiën. Je vindt er geen skigebieden of liften, maar wel diverse uitdagende routes en een zeer gevarieerd alpine terrein. Dankzij het stabiele klimaat blijven de sneeuwcondities er zeer constant.

Tourskiën of splitboarden vanuit een camper

Ons team van ervaren gidsen kent de Lyngen Alps goed. Met een luxe camper maken we een roadtrip door dit tourski en splitboard paradijs. Met vier personen per camper is er voldoende ruimte en comfort. Dagelijks zetten we ons kamp op aan de voet van een nieuwe tour. Na een uitdagende beklimming wacht boven een dubbele beloning. Eerst kun je genieten van het adembenemende uitzicht over de besneeuwde pieken, naaldbossen en fjorden. Dan maak je een gave afdaling door het diverse terrein, van voorjaarssneeuw in de brede kommen, tot poeder in de steile couloirs. Terug bij de camper koken we ons eigen potje of grillen we verse vis boven de barbecue. Zo ervaar je Noorwegen op z’n puurst.

Wat kan je verwachten?

  • 7 dagen touren in de Lyngen Alps
  • Geweldige poedersneeuw of heerlijk firn
  • Per vier personen in een luxe camper
  • Maximaal 7 deelnemers per gids
  • De relaxte sfeer die past bij een camper trip
  • Een overgetelijk uitzicht vanaf je campingstoel
Bestemming Prijs
Lyngen Alps v.a. € 1.495
Reisperiode(s) 27 april t/m 5 mei 2019

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Gerelateerd bericht

Je gelooft het pas als je meegedaan hebt

Iedereen is enthousiast. Allemaal uitstekende reviews op de site van Epique. Dat kan toch bijna niet?! Nou, na de Epique training in Hintertux gevolgd te hebben vorige week met Gijs-Jan snap ik waarom iedereen zo positief is. Wat een geweldige ervaring. Niet alleen het gebied van de Hintertuxer Gletsjer maar ook de trainer zorgt voor de nodige uitdaging. Heb je je grenzen in het terrein nog niet verlegd? Geen probleem, dat gebeurt tijdens de training wel. Gijs-Jan, dank je wel voor de top training. Je bent een goede coach met oog voor de natuur én veiligheid. Ik heb veel geleerd. Tot volgende keer.

Zeilen en tourskiën in Noorwegen - Catrien

Skitouren & Splitboarden

07/Nov/18

Bestemmingen