Tourski Expeditie Antarctica | Epique - Mountain Adventures

Tourskiën & Splitboarden Antarctisch Schiereiland

Antarctica

Epique brengt je verder dan ooit tevoren; ga mee op tourski-expeditie naar Antarctica! Dit zevende continent is nog net zo ruig en ongerept als toen het in 1820 werd ontdekt. Vanuit Ushuaia, Argentinië, zeilen we met het expeditie jacht de ‘Icebird’ langs Kaap Hoorn en over de Straat Drake naar het Antarctische Schiereiland. De natuur is hier uniek en onverstoord. Er leven orka’s, zeeolifanten, pinguïns, zeehonden, zeeluipaarden, albatrossen en stormvogels. In de wijde omgeving is geen mens te bekennen. Langs de kust liggen besneeuwde bergen. Met een kleine groep van zes deelnemers gaan we op ontdekkingstocht.

Met ons jacht als ‘varende berghut’ maken we dagtochten en meerdaagse tochten, waarbij we overnachten in de poolwildernis. Op rustdagen gaan we zeekajakken, wildlife spotten en onderzoekscentra bezoeken. We proberen zoveel mogelijk beklimmingen en afdalingen te maken en komen langs verschillende pieken, gletsjers en fjorden. De exacte locaties zijn afhankelijk van het weer en de condities van de zee, ijs en sneeuw. Deze kunnen van jaar op jaar sterk verschillen.

Ontdek samen met Epique het spectaculaire Antarctica. Als gespecialiseerde touroperator kennen wij het Antarctisch Schiereiland als geen ander. Ons ervaren team van gediplomeerde gidsen brengt je veilig op de mooiste plekken. Daal af tot dat je letterlijk met je schoenen aan de zee staat en geniet van de indrukwekkende natuur en vele vergezichten. Beleef de vrijheid en afwisseling die deze expeditie te bieden heeft en kom op plekken waar niemand anders is geweest. Een unieke ervaring die je als liefhebber van avontuurlijk skiën en snowboarden niet mag missen!

Wat kun je verwachten?

  • Een onvergetelijke ervaring
  • Op de meest unieke ski spot ter wereld
  • Overnachten op de ‘Ice Bird’
  • Begeleidt door gidsen die zelfs deze uithoek kennen
Bestemming Prijs
Antarctisch Schiereiland Op aanvraag
Reisperiode(s) November t/m januari

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Blog bericht

Super cool @ antarctica

Eindelijk begrijp ik wat cool echt betekent! De expeditie naar Antarctica is echt een Life changing experience. Het begint al met de overtocht van de Drake passage op een zeiljacht door de woeste zuidelijke oceaan. Het welkom door orca’s, penquins en spectaculaire ijsformaties is met geen pen te beschrijven maar Super gidsen Michiel en Phil brengen je niet alleen overal veiling heen, en weer terug, maar zorgen ook voor prachtige foto’s en (drone) films. Kijk even op de site op Facebook pagina van Epique en je begrijp waarom ik hier geen woorden voor heb. Het is kostbaar en vergt 5 weken maar dat is het meer dan waard. Dit ga ik nooit vergeten en kan ik iedere avontuurlijke skiër (en kayakker) aanraden.

Ski Techniek Training in Snowworld - Frans

Snow

06/May/19

Bestemmingen

Partners