Summer ski Tux

Oostenrijk

Sinds vele jaren is de Hintertuxer Gletscher onze uitvalsbasis voor de techniektraining in het voor- en najaar. Voor deze speciale zomer editie wisselen we de pistes af met een mountainbiketocht, hike of een tocht door de gletsjer.

Skiën en snowboarden in de zomer

In de zomermaanden is de gletsjer geopend vanaf het Tuxer Fernerhaus (2650) tot de Gefrorene Wand (3250). Dat betekend 10 liften en meer dan 20 kilometer piste. De zon schijnt, de pistes zijn rustig en blijven tot het begin van de middag erg goed. Ideale omstandigheden voor een techniek programma. Piste, buckels, terrein en als het meezit mooie off piste afdalingen door zachte voorjaarssneeuw (Firn). Onder begeleiding van een Nederlandse leraar en gids ga je werken aan je techniek. We maken veel afdalingen en geven je gerichte feedback en tips om je ski of snowboard skills naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast filmen we afdalingen om deze ‘s avonds te bekijken en te analyseren.

Ski, Bike, Hike of Sup

We pakken de eerste lift om 08.30 en trainen tot 13.00. Na de lunch kun je gaan chillen in de tuin van het hotel met een goed boek of sluit je aan bij een actief middagprogramma. We kunnen een mooie mountainbike tocht rijden, hiken naar een gezellige berghut of we maken een tour door de gletsjer. Waar het zelfs mogelijk is om met een sup board door de spleten van gletsjer te varen.

Ski en relax

We overnachten met de hele groep in hotel**** Lanersbacherhof in Hintertux op basis van halfpension. Vanaf het hotel is het een korte rit naar het dalstation van de Hintertuxer Gletscher. Hier gaan we op pad in groepen van maximaal 7 deelnemers, ingedeeld aan de hand van niveau en wensen. De ski en snowboard trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

Wat is inbegrepen?

  • 4 dagen begeleiding door Oostenrijks ‘Staatlich Geprüfter’ ski- of snowboardleraar
  • 4 overnachtingen in een hotel**** op basis van halfpension
  • 4 dagen liftpas
  • Video analyses
  • Toeristenbelasting
  • SGR Garantiefonds
  • Calamiteitenfonds
Bestemming Prijs
Hintertux € 995
Reisperiode(s) Wo 1 t/m zo 5 juli 2020

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Blog bericht

Top Trip! Voor mij alles in 4 dagen

Geweldige ervaring. Ski training en off-piste tracks in de morgen. En slagroom op de taart in de middag. Een fantastische en relaxte wandeling, een unieke Gletsjer ijsgrot wandeling en een uitdagende MTB klim. Alle weer typen gehad. En dit onder de zeer bekwame begeleiding van Gijs-Jan. Do I say more!? Wanneer gaan we weer 🙂

Ski Techniek Training in Snowworld - Frans

Snow

06/May/19

Bestemmingen