Tourski & splitboard roadtrip Senja

Noorwegen

Noorwegen, het land van de ultieme vrijheid en de perfecte bestemming voor een tourski of splitboard reis. Een rondreis met een camper maakt het gevoel van vrijheid compleet. Elke ochtend wakker worden onder aan een nieuwe tour. Naast de camper stap je op je tourski’s of splitboard om een nieuwe route te ontdekken. Naast de vele bekende tourski gebieden kent Scandinavië nog een paar onontdekte pareltjes, zoals de Senja. De Senja staat bekend om zijn uitdagend terrein en de leegte. Hier vind je steile afdalingen, uitdagende couloirs en bijna geen andere tourskiërs.

7 dagen tourskiën vanuit een luxe camper

Met een luxe camper maken we een roadtrip door de Senja, elke dag rijden we naar een andere locatie waar we de Noorse backcountry gaan verkennen. Een uitdagende beklimming wordt beloond met een geweldig uitzicht en een gave afdaling. Diepe poedersneeuw in een steil couloir, of heerlijke voorjaarssneeuw in een brede bowl brengen ons weer terug naar de camper. De ruimte camper biedt genoeg plek om te ontspannen na een lange dag touren. We koken onze eigen pot en maken het gezellig bij het kampvuur. Dit is Noorwegen op z’n best.

Wat kan je verwachten?

  • 7 dagen touren in de Senja
  • Het meest uitdagende terrein van Noorwegen
  • Geweldige poedersneeuw of heerlijk firn
  • Per vier personen in een luxe camper
  • Maximaal 7 deelnemers per gids
  • De relaxte sfeer die past bij een camper trip
Bestemming Prijs
Senja v.a. € 1425
Reisperiode(s) 6 t/m 14 april 2019

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Gerelateerd bericht

Dank voor de geweldige trip!

Senja is een eiland met ongekende mogelijkheden, voor ieder wat wils. Prachtige bergen, maagdelijke hellingen en fantastische vergezichten. Je gaat hier naar toe voor het avontuur de puurheid van het hoge noorden en de geweldige begeleiding van Epique Mountain Adventures. Er is geen excuus om niet te gaan.

Tourskiën in de Senja - Peter

Skitouren & Splitboarden

10/Apr/17

Bestemmingen