Ski Techniek Training

Nederland

Over de zomermaanden aan je skitechniek werken? Epique bereid je voor op een top winter. Onder begeleiding van een Epique trainer ga je aan de slag in Snowworld Zoetermeer. Met persoonlijke feedback en gerichte oefeningen maken we van jou een betere skiër. We doen we video-analyses zodat je zelf kan zien wat wel en niet goed gaat. Samen met jou gaan we op zoek jouw perfecte bocht.

Skiën in de zomer? Why Not!

Tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk afkoelen in Snowworld. Het is rustig op de baan zodat we alle ruimte hebben op de verlengde piste. Check de website van Snowworld voor entreeprijzen en kortingskaarten.

Wanneer?

De lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond, van 19.30 tot 21.30. We starten op 11 juni, de laatste training is op 29 augustus. Je kunt kiezen uit een serie van 4, 8 of 12 trainingen. Eerst eens kijken of een Epique Ski Training iets voor jou is? Een losse les is ook mogelijk.

Prijzen Ski Techniek Training

12 trainingen      € 300,-           €25,- per training
8 trainingen        € 240,-           €30,- per training
4 trainingen        € 130,-           €32,50 per training
1 training                                   €35,- per training

let op: prijzen zijn exclusief baantoegang en eventueel materiaalhuur

Bestemming Prijs
SnowWorld Zoetermeer v.a. €25
Reisperiode(s) 11 juni t/m 29 augustus

Interesse?

Train je mee? Neem contact met ons op voor de beschikbare plekken.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Gerelateerd bericht

Iedere dag een gave tourski tocht!

IJsland, de rit naar Isafjordur, de boottocht, het landen met de zodiac op het noordelijkste deel van IJsland, de lodge, het touren, het couloir, het eten, de gezelligheid, de flexibiliteit, de uitdagingen, het extreme. Genoeg om op te noemen waardoor het een onvergetelijke ervaring is. Bedankt Michiel en Gijs-Jan!

Ski Techniek Training in Snowworld - Frans

Snow

06/May/19

Bestemmingen