Ski Techniek Training

Nederland

Over de zomermaanden aan je skitechniek werken? Epique bereid je voor op een top winter. Onder begeleiding van een Epique trainer kan jij elke dinsdag- en donderdagavond aan de slag in Snowworld Zoetermeer.

Ski training op het hoogste niveau

De trainer is hoog opgeleid en heeft jaren ervaring. Met persoonlijke feedback en gerichte oefeningen maken we van jou een betere skiër. We doen video-analyses zodat je zelf kan zien wat wel en niet goed gaat. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw perfecte bocht.

Skiën in de zomer? Why Not!

Tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk afkoelen in Snowworld. Het is rustig op de baan zodat we alle ruimte hebben op de verlengde piste. Check de website van Snowworld voor entreeprijzen en kortingskaarten.

Wanneer?

De lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond, van 19.30 tot 21.30. We starten op dinsdag 7 juli, de laatste training is op donderdag 27 augustus. Je de trainingen boeken in een serie van 4 of 8 trainingen. Eerst kijken of een Epique Ski Training iets voor jou is? Een losse les is ook mogelijk.

Prijzen Ski Techniek Training

8 trainingen        € 240,-           €30,- per training
4 trainingen        € 130,-           €32,50 per training
1 training                                   €35,- per training

let op: prijzen zijn exclusief baantoegang en eventueel materiaalhuur

Voordelig skiën met de Snowworld Zomervakantiekaart

De zomervakantie heeft twee voordelen voor je training. Het is rustig. En de entree is voordelig. De trainingen van Epique vallen perfect binnen de Snowworld Zomervakantiekaart. Je doet voordelig mee met de trainingen én je kan tussendoor, zo vaak als je wilt, de baan op.

Corona maatregelen

Uiteraard worden de corona maatregelen tijdens de training in acht genomen. We zorgen ervoor dat iedereen veilig en comfortabel mee kan doen aan de training. Lees hier meer.

Bestemming Prijs
SnowWorld Zoetermeer v.a. € 30
Reisperiode(s) 7 juli t/m 27 augustus

Interesse?

Train je mee? Neem contact met ons op voor de beschikbare plekken.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Gerelateerd bericht

Top!

Voor derde jaar meegedaan, maar blijft leuk en uitdagend! Trainer heeft persoonlijke begeleiding inclusief video analyse… Een aanrader als je ook in de zomer aan je techniek wilt blijven werken!!

Ski Techniek Training in Snowworld - Frans

Snow

06/May/19

Bestemmingen