Ski Techniek Training | Epique - Mountain Adventures

Ski Techniek Training

Nederland

Over de zomermaanden aan je skitechniek werken? Epique bereid je voor op een top winter. Onder begeleiding van een Epique trainer kan jij elke dinsdag- en donderdagavond aan de slag in Snowworld Zoetermeer.

Ski training op het hoogste niveau

De trainer is hoog opgeleid en heeft jaren ervaring. Met persoonlijke feedback en gerichte oefeningen maken we van jou een betere skiër. We doen video-analyses zodat je zelf kan zien wat wel en niet goed gaat. Samen met jou gaan we op zoek naar jouw perfecte bocht.

Skiën in de zomer? Why Not!

Tijdens de warme zomermaanden is het heerlijk afkoelen in Snowworld. Het is rustig op de baan zodat we alle ruimte hebben op de verlengde piste. Check de website van Snowworld voor entreeprijzen en kortingskaarten.

Wanneer?

De lessen worden gegeven op dinsdag- en donderdagavond, van 19.30 tot 21.30. We starten op dinsdag 5 juli, de laatste training is op donderdag 25 augustus. Je kan de trainingen boeken in een serie van 4 of 8 trainingen. Eerst kijken of een Epique Ski Training iets voor jou is? Een losse les is ook mogelijk.

Bestemming Prijs
SnowWorld Zoetermeer v.a. € 35
Reisperiode(s) 5 juli t/m 25 aug.
Elke di- en donderdagavond
Voor welke niveaus is deze reis?
Afdaaltechniek

Prijzen Ski Techniek Training

8 trainingen        € 280,-           €35,- per training
4 trainingen        € 150,-           €37,50 per training
1 training                                   €40,- per training

let op: prijzen zijn exclusief baantoegang en eventueel materiaalhuur

Voordelig skiën met de Snowworld Zomervakantiekaart

De zomervakantie heeft twee voordelen voor je training. Het is rustig. En de entree is voordelig. De trainingen van Epique vallen perfect binnen de Snowworld Zomervakantiekaart. Je doet voordelig mee met de trainingen én je kan tussendoor, zo vaak als je wilt, de baan op.

Interesse?

Train je mee? Neem contact met ons op voor de beschikbare plekken.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Gerelateerd bericht

Wil je goed leren skiën dan ben je bij Epique aan het goede adres!

Na een lange periode van rugklachten en de daarop volgende operatie kon ik eindelijk weer eens deelnemen aan de zomertrainingen bij Epique. Het fijne van de trainers bij Epique, in dit geval Roderik en 2x Gijs-Jan als invaller, is dat iedereen getraind wordt op hun kunnen op dat moment tijdens de training waardoor iedereen dus ook met blessure/herstel enz. elke afdaling steeds beter gaat/wordt. Daardoor is elke training uitdagend voor iedereen en door het enthousiasme van de trainers ben je instaat om je elke afdaling wat meer je grens op te zoeken om zo steeds beter te worden. Hierdoor heb een aantal hele fijne en zeer goede trainingen gehad waardoor ik weer een stapje heb gezet om een technisch nog betere skister te worden!

Ski Techniek Training in Snowworld - Frans

Snow

06/May/19

Bestemmingen

Partners