Indoor Training | Epique - Mountain Adventures

Ski en Snowboard Rolpiste Training

Nederland

Rolling Sessions

Na de succesvolle Summer Sessions in de sneeuwhal, gaan we door met de Rolling Sessions op de rollerbaan. De perfecte manier om in Nederland je ski- of snowboard-techniek te verbeteren. Naast dat je je techniek verbetert, is skiën of snowboarden op de baan een intensieve workout. Je gaat perfect voorbereid de sneeuw in!

Skiën en snowboarden in Utrecht

De Epique-trainers staan deze zomer voor je klaar bij Snowsports Center Utrecht. Met vijf grote rolpistes is dit de grootste indoor skischool van Europa. Epique heeft hier twee banen ter beschikking.

Ski- of snowboardles op het hoogste niveau

De trainingen worden gegeven door de ervaren trainers van Epique. Al onze ski- en snowboard-trainers zijn ‘Staatlich geprüfter’ leraren. Training op het hoogste niveau.

De indoor rolpiste

De rolpiste is dé plek om intensief te werken aan je ski- of snowboard-techniek. De trainer kan aanwijzingen en feedback geven terwijl jij je bochten draait. Je kunt jezelf zien in de spiegel en het voorbeeld van de trainers makkelijk volgen. De snelheid en steilheid van de baan kan aangepast worden op het niveau en op de oefening. Wij zorgen voor een groep die qua niveau goed bij elkaar past.

Programma

Tijdens de Rolling Sessions ben je twee uur aan het skiën , verdeeld over 6 sessies van 10 minuten. Met een groep van zes personen staan er maximaal drie personen, tien minuten op de rolbaan. Vervolgens wordt er gewisseld met het andere drietal. Op deze manier kun je intensief oefenen en van elkaar leren.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze trainingen. Neem contact met ons op om jouw plek vast te leggen.

Bestemming Prijs
Utrecht € 345
Reisperiode(s) N.t.b.
Voor welke niveaus is deze reis?
Afdaaltechniek

Interesse?

Meld je aan voor de Epique - Rolling Sessions! Vragen over het niveau, materiaal, etc?

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Topweek!

Een heerlijke week Touren in de Steiermark gehad met Epique. We waren van te voren bang dat de sneeuwcondities te slecht zouden zijn, dit viel gelukkig aardig mee. Het weer was fantastisch en we hebben uiteindelijk nog aardig wat mooie bochten kunnen zetten!

Bedankt voor een topweek!

Freeriding in Georgia - Martin

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners