Indoor Training | Epique - Mountain Adventures

Ski en Snowboard Rolpiste Training

Nederland

Rolling Sessions

Na de succesvolle Summer Sessions in de sneeuwhal, gaan we door met de Rolling Sessions op de rollerbaan. De perfecte manier om in Nederland je ski- of snowboard-techniek te verbeteren. Naast dat je je techniek verbetert, is skiën of snowboarden op de baan een intensieve workout. Je gaat perfect voorbereid de sneeuw in!

Skiën en snowboarden in Utrecht

De Epique-trainers staan deze winter voor je klaar bij Snowsports Center Utrecht. Met vijf grote rolpistes is dit de grootste indoor skischool van Europa! Epique heeft hier twee banen ter beschikking.

Ski- of snowboardles op het hoogste niveau

De trainingen worden gegeven door de ervaren trainers van Epique. Al onze ski- en snowboard-trainers zijn ‘staatlich geprüfte’ leraren. Training op het hoogste niveau!

De indoor rolpiste

De rolpiste is dé plek om intensief te werken aan je ski- of snowboard-techniek. De trainer kan aanwijzingen en feedback geven terwijl jij je je bochten draait. Je kan jezelf zien in de spiegel en het voorbeeld van de trainers makkelijk volgen. De snelheid en steilheid van de baan kan aangepast worden op het niveau en op de oefening. Wij zorgen voor een groep die qua niveau goed bij elkaar past.

Programma

Tijdens de Rolling Sessions ben je in totaal één uur aan het skiën of snowboarden, verdeeld over twee uur. Met een groep van zes personen staan er maximaal drie personen, tien minuten op de rolbaan. Vervolgens wordt er gewisseld met het andere drietal. Op deze manier kun je veel bereiken en ook van elkaar leren.

De trainingen zijn op donderdagavond en verdeeld over blokken van 4 weken/trainingen:

  • 26 november en 3, 10 en 17 december
  • 7, 14, 21 en 28 januari
  • 4, 11, 18 en 25 februari

De training start om 19.30 en eindigt om 21.30.

We hebben maar beperkt plek voor de indoor trainingen. Neem contact met ons op om jouw training vast te leggen.

Bestemming Prijs
Utrecht € 300
Reisperiode(s) Do 26 nov. 2020 t/m 25 feb.
Voor welke niveaus is deze reis?
Afdaaltechniek

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Het was geweldig!

Net terug van een geweldige off piste training in Hintertux. Het was geweldig!

Als je wilt leren skien in het terrein dan moet je dit echt bij Epique doen! De trainers Michiel de Ruijter en Roderik Sillevis hebben een logische trainingsopbouw om die uitdagende off-piste afdaling met je te maken. Zij zoeken je grenzen op waardoor je gegarandeerd met een beter techniek afdaalt. De verbeteringen worden vastgelegd op foto’s en video’s. Leuk om jezelf terug te zien en om te delen met vrienden op facebook. Verder heb ik altijd het gevoel gehad dat we veilig op pad waren, met pieper, schep en sonde. De trainers kennen het gebied op hun duimpje waardoor er voldoende routes zijn voor een aan de groep aangepaste afdaling. Zorg wel voor een goede conditie en getrainde (been-)spieren.

Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Complimenten aan Michiel en Roderik.

Tot de volgende keer. Groeten, Alex

Freeriden in Georgië - Martin

Snow

25/Aug/20

Bestemmingen

Partners