Indoor Training | Epique - Mountain Adventures

Ski en Snowboard Rolpiste Training

Nederland

Rolling Sessions

Na de succesvolle Summer Sessions in de sneeuwhal, gaan we door met de Rolling Sessions op de rollerbaan. De perfecte manier om in Nederland je ski- of snowboard-techniek te verbeteren. Naast dat je je techniek verbetert, is skiën of snowboarden op de baan een intensieve workout. Je gaat perfect voorbereid de sneeuw in!

Skiën en snowboarden in Utrecht

De Epique-trainers staan deze zomer voor je klaar bij Snowsports Center Utrecht. Met vijf grote rolpistes is dit de grootste indoor skischool van Europa. Epique heeft hier twee banen ter beschikking.

Ski- of snowboardles op het hoogste niveau

De trainingen worden gegeven door de ervaren trainers van Epique. Al onze ski- en snowboard-trainers zijn ‘Staatlich geprüfter’ leraren. Training op het hoogste niveau.

De indoor rolpiste

De rolpiste is dé plek om intensief te werken aan je ski- of snowboard-techniek. De trainer kan aanwijzingen en feedback geven terwijl jij je bochten draait. Je kunt jezelf zien in de spiegel en het voorbeeld van de trainers makkelijk volgen. De snelheid en steilheid van de baan kan aangepast worden op het niveau en op de oefening. Wij zorgen voor een groep die qua niveau goed bij elkaar past.

Programma

Tijdens de Rolling Sessions ben je twee uur aan het skiën , verdeeld over 6 sessies van 10 minuten. Met een groep van zes personen staan er maximaal drie personen, tien minuten op de rolbaan. Vervolgens wordt er gewisseld met het andere drietal. Op deze manier kun je intensief oefenen en van elkaar leren.

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze trainingen. Neem contact met ons op om jouw plek vast te leggen.

Bestemming Prijs
Utrecht € 345
Reisperiode(s) N.t.b.
Voor welke niveaus is deze reis?
Afdaaltechniek

Interesse?

Meld je aan voor de Epique - Rolling Sessions! Vragen over het niveau, materiaal, etc?

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

WePowder opening 2017: Poeder, poeder, poeder

Perfecte omstandigheden gecombineerd met een uitstekende organisatie en goede begeleider / gids (Sale) hebben deze trip onvergetelijk gemaakt. Het is echt leuk om met een groep gelijk gezinden de hele dag in de poeder te zijn. Sale wist de juiste plekken te vinden, iedereen plezier te laten beleven en “terloops” je ook nog wat bij te leren. Ook de juiste aandacht voor veiligheid (niet onbelangrijk bij het freeriden).

Heli Skiing Bell 2 Lodge - Esther

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners