Activiteiten | Epique - Mountain Adventures

Powder Ride

De last-minute Freeride 

Een week voor vertrek checken we de sneeuwcondities en voorspellingen. Afhankelijk van de sneeuwcondities in een gebied wordt een week van te voren de keuze gemaakt in welk land, en welk gebied, we gaan freeriden. Gegarandeerd de beste poedersneeuw van het moment. Voor diegene die bereid is om flexibel te zijn, is dit de beste trip voor onverspoorde afdalingen.

Bestemming onbekend

Ergens in de Alpen. Waar precies hangt af van de sneeuwcondities en de voorspellingen. Daar waar de kansen op diepe poedersneeuw het beste is, kiezen we voor een geschikt freeride gebied met voldoende lift-access off-piste afdalingen. De Epique gidsen nemen je mee naar de mooiste afdalingen.

Freeriden

Bij freeriden ligt de nadruk op het maken van ‘first tracks’, ofwel je eigen spoor zetten. Daarnaast is er aandacht voor je techniek, tactiek en veiligheid. We zoeken zoveel mogelijk afdalingen direct vanuit de lift en maken eventueel een korte boot-pack om bij dat ene onverspoorde veld te komen. De reis is geschikt voor zowel skiërs als snowboarders. We verwachten dat je minimaal Advanced niveau hebt.

De reis

We ontmoeten elkaar op woensdagavond in een restaurant. Ergens in Frankrijk, Oostenrijk of Zwitserland. Je bent vrij om een eigen accommodatie te boeken, we adviseren graag als je er niet uitkomt.

Bestemming Prijs
N.T.B. € 565
Reisperiode(s) Wo 13 t/m zo 17 jan. 2021
Wo 20 t/m zo 24 jan. 2021
Wo 03 t/m zo 07 feb. 2021

Inclusief bij deze reis:

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Prachtige reis buiten de gebaande ski tour paden

Begin maart 2020 met een groep van 7 poeder en tourski enthousiastelingen een super gave reis gemaakt naar Almaty (Kazachstan). We hadden mazzel met het weer, net een laag verse sneeuw gevallen

Freeriding in Georgia - Martin

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners