Ski en snowboard training in Oostenrijk | Epique - Mountain Adventures

Piste Training Hintertux

Oostenrijk

In vier dagen je techniek verbeteren? Dat kan! Samen met een groep gelijkgestemden werken aan je piste skills. We trainen op de Hintertuxer Gletscher, de ideale locatie om ook in het voor- en najaar geweldige afdalingen te maken. Door de hoge ligging (3.350m) blijven de condities het hele jaar stabiel en sneeuwzeker. Door de grote variatie in de pistes is er op elk niveau veel te leren, zowel voor skiërs als snowboarders.

Piste training in Tux

Ons ervaren team bestaat louter uit Oostenrijks opgeleide ski- en snowboard gidsen, welke in bezit zijn van het Staatlich Diplom. Zij weten je op een persoonlijke en veilige manier uit te dagen en maken je steeds weer een stukje beter. Bij de groepsindeling wordt rekening gehouden met jouw niveau en wensen. De meer ervaren skiërs en snowboarders kunnen zich ook wagen aan een afdaling buiten de piste of in de buckels. Na een dag vol gave afdalingen, krijg je in ons comfortabele hotel gerichte feedback op basis van video-opnames. De piste trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

Ski en relax

Tijdens deze training overnachten we in hotel**** Lanersbacherhof in Hintertux, een comfortabele uitvalsbasis voor deze vierdaagse training. Vanaf het hotel is een korte rit naar het dalstation van de Hintertuxer Gletscher. Hier gaan we op pad in groepen van maximaal 7 deelnemers, ingedeeld aan de hand van niveau en wensen. Met tips, tricks en gerichte oefeningen ga je werken aan je ski of snowboard techniek. Na een dag vol gave afdalingen, krijg je in het hotel gerichte feedback op basis van video-opnames. De techniek trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

Bestemming Prijs
Hintertux v.a. € 1.095
Reisperiode(s) 16 t/m 20 nov. 2021

Wat is inbegrepen

  • 4 dagen begeleiding door Oostenrijks ‘Staatlich Geprüfter’ ski- of snowboardleraar
  • 4 overnachtingen in een hotel**** inlcusief halfpension
  • 4 dagen liftpas
  • Video analyses
  • Toeristenbelasting
  • SGR Garantiefonds
  • Calamiteitenfonds

Voor alle details, vraag de brochure aan.


De voorbereiding

Training

Als je eenmaal geboekt hebt ontvang je van ons het Epique Trainingsplan. Via een aantal zelftests kies je eenvoudig het schema dat het beste bij jou past. Als je op tijd begint met trainen, heb je hier in de sneeuw plezier van!

Materiaal

Ruim voor aanvang van je reis ontvang je een gedetailleerde paklijst. Hierin staan alle items die je nodig hebt voor een succesvolle reis. Plus een beschrijving waaraan het materiaal moet voldoen.

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Veel geleerd en gelachen!

Een week Off piste training in Hintertux, dat was echt helemaal te gek. Absoluut grensverleggend op een zeer aangename manier, voor iedereen op zijn eigen niveau. Heel veel geleerd en ook veel gelachen! Zeker voldoende technische bagage meegekregen om eens fijn mee te oefenen! En een super gevoel overgehouden aan een schitterende week!

Bedankt Michiel en zeker tot een volgende keer,

Ciao, Frans

4 days Off-piste training! - Caroline

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners