Piste Training Hintertux

Oostenrijk

In vier dagen je techniek verbeteren? Dat kan! Samen met een groep gelijkgestemden werken aan je piste skills. We trainen op de Hintertuxer Gletscher, de ideale locatie om ook in het voor- en najaar geweldige afdalingen te maken. Door de hoge ligging (3.350m) blijven de condities het hele jaar stabiel en sneeuwzeker. Door de grote variatie in de pistes is er op elk niveau veel te leren, zowel voor skiërs als snowboarders.

Piste training in Tux

Ons ervaren team bestaat louter uit Oostenrijks opgeleide ski- en snowboard gidsen, welke in bezit zijn van het Staatlich Diplom. Zij weten je op een persoonlijke en veilige manier uit te dagen en maken je steeds weer een stukje beter. Bij de groepsindeling wordt rekening gehouden met jouw niveau en wensen. De meer ervaren skiërs en snowboarders kunnen zich ook wagen aan een afdalinge buiten de piste of in de buckels. Na een dag vol gave afdalingen, krijg je in ons comfortabele hotel gerichte feedback op basis van video-opnames. De piste trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

Tijdens deze training overnachten we in hotel**** Lanersbacherhof in Hintertux, een comfortabele uitvalsbasis voor deze vierdaagse training. Vanaf het hotel is een korte rit naar het dalstation van de Hintertuxer Gletscher. Hier gaan we op pad in groepen van maximaal 8 deelnemers, ingedeeld aan de hand van niveau en wensen. Met tips, tricks en gerichte oefeningen ga je werken aan je ski of snowboard techniek. Na een dag vol gave afdalingen, krijg in het hotel gerichte feedback op basis van video-opnames. De techniek trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

Bestemming Prijs
Hintertux v.a. € 945
Reisperiode(s) November t/m mei

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Toeren en zeilen in IJsland: Unieke ervaring in ongerepte natuur zonder iemand tegen te komen.

Een prachtige en unieke totaal ervaring in IJsland. Varend door totaal verlaten fjorden. Mooie lijnen en couloirs spotten vanaf de Aurora. Ondanks beperkte toerervaring onder de bezielende en kordate leiding van Michiel was het toeren heel goed te doen. Vertrek vanaf zeeniveau helpt hier absoluut bij. Zeer gevarieerde afdalingen met veel uitdaging. Ondanks de afwezigheid van verse poeder deze week fantastisch kunnen skiën. De gezelligheid aan boord, de heerlijke en zeer gevarieerde groep mensen, kookkunsten en lokale kennis van kapitein Siggi (en lokale gids Haukur) completeren het plaatje. Aarsel dus niet als je op zoek bent naar een prachtig uitdagend avontuur!

Freeride Portes du Soleil - Alice

Snow

09/Feb/18

Bestemmingen