Informatieavond Tourskiën & Splitboarden | Epique - Mountain Adventures

Web Event Tourskiën & Splitboarden

Nederland

Maandag 20 december, 19:30 uur

Benieuwd naar de tourski en splitboard mogelijkheden voor komende winter? Tijdens het Web Event vertellen onze gidsen je alles over wat er komt kijken bij een tourski reis. Welk materiaal heb je nodig, hoe fit moet je zijn, in welke gebieden kun je nu veilig touren en in welke periode? Belangrijke onderwerpen zoals veiligheid en corona zullen uiteraard ook worden besproken. Het Web Event zal worden afgestemd op jouw interesses wanneer jij dit invult op het aanmeldformulier.

Dus wil jij meer informatie over tourski & splitboard reizen, corona en veiligheid? Terwijl jij lekker veilig thuis op de bank zit? Meld je dan nu aan via deze link

Ben jij erbij?

Meld je hier voor het Web Event

Ruim voor aanvang krijg je een link om het Web Event Tourskiën en Splitboarden bij te wonen.

Bestemming Prijs
Thuis n.v.t.
Reisperiode(s) Maandag 20 december 2021

Wat kun je verwachten?

  • Alles details, van de gids zelf
  • Informeer welke reis het beste past bij jouw niveau
  • Tips en tricks over materiaal
  • Bekijk het beste materiaal van komend seizoen
  • Gelijk een plek reserveren
  • Duidelijke uitleg over veiligheid en corona

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Touren in der Silvretta in Tirol!

Na een lang weekend in januari met Gijs-Jan op stap te zijn geweest in Serfaus-Fiss-Ladis, hadden we in April het genoegen om 5 dagen met Gijs-Jan door het Silvretta-gebergte te toeren. Met ‘we’ doel ik op een zeer divers gezelschap, zowel persoonlijk, mentaal als conditioneel. Op basis van deze trips kan ik niets anders dan Gijs-Jan een welverdiende veer in de….

Enfin, 3 redenen waarom je als echte Berg fanaat ooit eens met Gijs-Jan op stap moet zijn geweest:

1 – Gijs-Jan weet personen zowel individueel als in groepsverband te motiveren, inspireren en stimuleren. Deze eigenschappen zorgen er voor dat hij de individu en het geheel naar een hoger niveau (letterlijk en figuurlijk) weet te geleiden.

2 – Wat niet iedereen weet, is dat Gijs-Jan genetisch en bionisch is gemanipuleerd. Hierdoor beschikt hij over een uplink naar “de cloud” met een overzicht van afdalingen met de beste condities (sneeuw- en veiligheidstechnisch gezien). Kortom, gegarandeerd de beste afdalingen!

3 – Gijs-Jan is gewoon een toffe peer, een verschrikkelijk goede en zeer ervaren gids met een onuitputtelijke voorraad energie en humor. De belangrijkste ingrediënten voor een geweldige trip!

Heliskiing in Turkey - Bjørn

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners