Informatieavond Tourskiën & Splitboarden | Epique - Mountain Adventures

Web Event Tourskiën & Splitboarden

Nederland

Dinsdag 27 oktober, 19:30 uur

Benieuwd naar de tourski en splitboard mogelijkheden voor komende winter? We hebben onze voorwaarden versoepeld, zodat je ook nu gewoon kan boeken. Tijd om plannen te maken!

Daarom organiseert Epique een Web Event Tourskiën & Splitboarden. We vertellen je alles over deze gave tak van wintersport. Welk materiaal heb je nodig, hoe fit moet je zijn, in welke gebieden kun je nu veilig touren en in welke periode? Belangrijke onderwerpen zoals veiligheid en corona zullen uiteraard ook worden besproken. Het Web Event zal worden afgestemd op jouw interesses wanneer jij dit invult op het aanmeldformulier. 

Dus wil jij meer informatie over tourski & splitboard reizen, corona en veiligheid? Terwijl jij lekker veilig thuis op de bank zit? Meld je dan nu aan via deze link

Ben jij erbij?

Meld je hier voor het Web Event

Ruim voor aanvang krijg je een link om het Web Event Tourskiën en Splitboarden bij te wonen.

Wat kun je verwachten?

  • Alles details, van de gids zelf
  • Informeer welke reis het beste past bij jouw niveau
  • Tips en tricks over materiaal
  • Bekijk het beste materiaal van komend seizoen
  • Gelijk een plek reserveren
  • Duidelijke uitleg over veiligheid en corona
Bestemming Prijs
Thuis n.v.t.
Reisperiode(s) Dinsdag 27 oktober 2020

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

life changing (n)iceland

Weekje op een zeilboot in de IJslandse fjorden van Hornstrandir. Op zich al een hele belevenis zo net onder de poolcirkel. Fantastische vergezichten, onvergetelijke kleuren, good food, even better fun en een fantastische groep! Je zou bijna vergeten dat deze week in teken stond van Freeride touren. Fresh pow, fantastische lijnen, first track, uitdagende couloirs. Dit alles onder de bezielend gidswerk van Michel en Gijs-Jan. Zij weten soms beter wat je aankunt als skiën als dat je dat zelf op dat moment in de gaten hebt. Grensverleggend, Thanx guys!
6 sterren uit 5 wat mij betreft.

Mijn eerste keer heliskiën - Gwen

Snow

28/May/18

Bestemmingen

Partners