Off-piste Training december

Oostenrijk

Beter leren freeriden en jouw ski of snowboard techniek naar een hoger niveau tillen? Dan is een off-piste training iets voor jou. Op jouw niveau, in een groep van max 7 deelnemers, 4 dagen trainen. Kans op poedersneeuw? We hebben de keuze uit twee gebieden en laten het afhangen van de condities. Ski Arlberg of Espace Killy. 

“Off-piste training gehad in Tux en gigantisch veel geleerd. ik ben een nog onervaren freerider en ben zeer goed bijgeschoold in alle opzichten. Het hotel was top geregeld en de trainers (Sale en GJ) wisten heel goed je op je gemak maar uitdagend de pistes te benaderen. Dit seizoen nog een trip meepakken!” – Pieter

4 dagen freeride training

Samen met een leuke groep gelijkgestemden gaan we werken aan je freeride en off-piste techniek. Om beter te worden is ervaring en gevoel voor het terrein belangrijk. We maken daarom veel verschillende en interessante poeder en piste afdalingen. Alle facetten van het moderne skiën en snowboarden komen aanbod. Ons ervaren team bestaat louter uit Oostenrijks opgeleide ski- en snowboard gidsen, welke in bezit zijn van het Staatlich Diplom. Zij weten je op een persoonlijke en veilige manier uit te dagen en maken je steeds weer een stukje beter. 

De beste sneeuw van het moment

De bestemming van de off-piste training in december laten we afhangen van de omstandigheden. We hebben in twee uitstekende freeride gebieden een optie genomen voor een goed 3*** hotel. We kunnen kiezen uit Ski Arlberg in Oostenrijk (en de uitwijkmogelijkheid Ischgl) of Espace Killy in Frankrijk. Beide gebieden hebben een indrukwekkend freeride terrein met afdalingen voor elk niveau. Een week voor vertrek checken we de sneeuwcondities en besluiten we waar we heen gaan. 

“Voor de tweede keer een off-piste training gedaan in Hintertux. Een top week gehad! Gezellige groep mensen, fijn hotel (top wellness), een paar dagen zon en de laatste dag een fantastische poederdag! Veel geleerd van Sale (Christiaan), onze gids. Volgend jaar weer!” – Alice

Kleine groepen van max 7 freeriders

We delen de groepen in aan de hand van niveau en maximaal 7 deelnemers per groep. Met tips, tricks en gerichte oefeningen ga je werken aan jouw ski of snowboard techniek. Na een dag vol gave afdalingen, krijg in het hotel gerichte feedback op basis van video-opnames. De off-piste trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.


Wat is inbegrepen

  • 4 dagen begeleiding door Oostenrijks ‘Staatlich Geprüfter’ ski- of snowboardleraar
  • 4 overnachtingen in een hotel*** inclusief halfpension
  • 4 dagen liftpas
  • Video analyses
  • Toeristenbelasting
  • SGR Garantiefonds
  • Calamiteitenfonds

Voor alle details, vraag de brochure aan.


De voorbereiding

Training

Als je eenmaal geboekt hebt ontvang je van ons het Epique Trainingsplan. Via een aantal zelftests kies je eenvoudig het schema dat het beste bij jou past. Als je op tijd begint met trainen, heb je hier in de sneeuw plezier van!

Materiaal

Ruim voor aanvang van je reis ontvang je een gedetailleerde paklijst. Hierin staan alle items die je nodig hebt voor een succesvolle reis. Plus een beschrijving waaraan het materiaal moet voldoen.

Bestemming Prijs
Alpen € 1075
Reisperiode(s) Wo 9 t/m zo 13 december 2020

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Goed begin van het seizoen

Leuke Season opening trip in Espace killy gehad.
Goede sfeer, enthousiast gidsen team.
Op naar de volgende trip.

Zeilen en tourskiën in Noorwegen - Catrien

Snow

07/Nov/18

Bestemmingen