Off-piste Training december

Oostenrijk

Beter leren freeriden en jouw ski of snowboard techniek naar een hoger niveau tillen? Dan is een off-piste training iets voor jou. Op jouw niveau, in een groep van max 7 deelnemers, 4 dagen trainen. Kans op poedersneeuw? We hebben de keuze uit twee gebieden en laten het afhangen van de condities. Ski Arlberg of Espace Killy. 

“Via via horen zeggen, dat de training een echte aanrader is en daar is geen woord van gelogen! Enthousiaste leraar (Roderik), gelijkgezinde teamgenoten en gewoon echt weer veel geleerd!”

4 dagen freeride training

Samen met een leuke groep gelijkgestemden gaan we werken aan je freeride en off-piste techniek. Om beter te worden is ervaring en gevoel voor het terrein belangrijk. We maken daarom veel verschillende en interessante poeder en piste afdalingen. Alle facetten van het moderne skiën en snowboarden komen aanbod. Ons ervaren team bestaat louter uit Oostenrijks opgeleide ski- en snowboard gidsen, welke in bezit zijn van het Staatlich Diplom. Zij weten je op een persoonlijke en veilige manier uit te dagen en maken je steeds weer een stukje beter. 

De beste sneeuw van het moment

De bestemming van de off-piste training in december laten we afhangen van de omstandigheden. We hebben in twee uitstekende freeride gebieden een optie genomen voor een goed 3*** hotel. We kunnen kiezen uit Ski Arlberg in Oostenrijk (en de uitwijkmogelijkheid Ischgl) of Espace Killy in Frankrijk. Beide gebieden hebben een indrukwekkend freeride terrein met afdalingen voor elk niveau. Een week voor vertrek checken we de sneeuwcondities en besluiten we waar we heen gaan. 

“Off-piste training gehad en gigantisch veel geleerd. ik ben een nog onervaren freerider en ben zeer goed bijgeschoold in alle opzichten. Het hotel was top geregeld en de trainers wisten heel goed je op je gemak maar uitdagend de pistes te benaderen. Dit seizoen nog een trip meepakken!”

Kleine groepen van max 7 freeriders

We delen de groepen in aan de hand van niveau en maximaal 7 deelnemers per groep. Met tips, tricks en gerichte oefeningen ga je werken aan jouw ski of snowboard techniek. Na een dag vol gave afdalingen, krijg in het hotel gerichte feedback op basis van video-opnames. De off-piste trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

Wat kun je verwachten?

  • Veel leren en genieten
  • In vier dagen een betere freerider
  • Kleine groepen van 7 deelnemers
  • Een groep die aansluit bij jouw niveau
  • Een gezellige groep skiërs en snowboarders
  • Overnachten en ontspannen in een goed hotel
Bestemming Prijs
Alpen v.a. € 1050
Reisperiode(s) 11 t/m 15 december 2019

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Zeer leerzaam en uitdagend

Afgelopen weekend zijn we op wePoweder Alert geweest met 8 man (3 Belgen en 5 Nederlanders) in Solden en Hochgurgl. Dit alles onder begeleiding van berggids Boris Textor. Het was een toffe trip met een gezellige en qua niveau uitgebalanceerde groep. We hebben nog redelijke poeder kunnen vinden en prachtige afdalingen gemaakt. Ook veel geleerd over bergen, sneeuw, wind, expositie, steilheid en lawinegevaar dankzij Boris. Absoluut een aanrader. Zowel de trip als de gids!

4 dagen Off-piste training! - Caroline

Snow

10/Dec/18

Bestemmingen