Mountainbike Clinics in Nederland

Nederland

Wil jij graag sterker en beter worden in het mountainbiken? Epique biedt mountainbike clinics aan in Nederland. Voor de beginnende mountainbiker die de basistechnieken onder de knie wil krijgen, of de ervaren fietser die zijn skills naar een hoger niveau wil brengen.

Mountainbike techniek

Onze ervaren gidsen dagen je uit en tillen je techniek en vaardigheid naar een hoger niveau. Zij kunnen je alles vertellen over klimmen, dalen, bochtenwerk en materiaal. Je leert zelf te kijken en je omgeving en lijn in te schatten. Met gevarieerde oefeningen en afwisselend terrein houden we de trainingen leuk en leerzaam. Zelfs de echte cracks kunnen nog wat bijleren.

4 x donderdagavond

We gaan vier opeenvolgende donderdagen trainen op de mountainbike routes van Nieuwegein en Zoetermeer. Hier vind je technische single tracks waar je skills en conditie op de proef worden gesteld. Hier kunnen we de training opbouwen en voor elk niveau uitdaging bieden. De clincs zijn van 19:00 tot 21:00 uur.

Techniek en opbouw

Je wordt ingedeeld naar niveau in een groep van maximaal acht personen. De trainer kiest per dag de meest geschikte route uit en zorgt voor een passende opbouw. We beginnen bij de basis en gaan werken aan je positie op de fiets. Vanuit hier leren we je de correcte bochtentechniek. We gaan door met de klim en daal techniek. Met deze basistechnieken sluiten af met het snelle bochtenwerk lastige obstakels zoals een drop-off en rockgarden. 

Je krijgt persoonlijke feedback, zowel onderweg als na afloop, door middel van video-analyse. Zo ga je extra fit en beter voorbereid het mountainbike seizoen tegemoet.

Wat kun je verwachten?

  • Training in een groep van 5-8 deelnemers
  • Van een ervaren mountainbike gids
  • 2 uur training per avond
  • Tips, tricks, oefeningen en video analyse
Bestemming Prijs
Nieuwegein & Zoetermeer € 150 voor 4 trainingen
Reisperiode(s) Do 30 juli t/m do 20 augustus

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze training op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale training.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Helemaal goed!

Afgelopen week met een groep van 8 personen met Michiel de Ruijter doorgebracht in Sankt Anton. Ondanks de matige off-piste mogelijkheden wist Jelle hier een prachtige week van te maken. Onze skitechniek wist hij zelfs te verbeteren. Daarnaast voelde hij heel goed aan wat de behoefte van de groep was. Kortom helemaal goed!

Groeten,

4 dagen Off-piste training! - Caroline

Bike

10/Dec/18

Bestemmingen