Mountainbike Clinic Nederland | Epique - Mountain Adventures

Mountainbike clinic op de Utrechtse Heuvelrug

Nederland

Wil jij je mountainbike techniek verbeteren en met meer plezier over de trails in Nederland rijden? Dan ben je bij de mountainbike clinic van Epique aan het juiste adres. Tijdens deze mountainbike clinic op de Utrechtse Heuvelrug maken we gebruik van de lokale routes om je mountainbike vaardigheden te verbeteren. Deze clinic is er voor de beginnende mountainbiker die de basistechnieken onder de knie wil krijgen, of de de iets meer ervaren fietser die zijn skills naar een hoger niveau wil brengen. De professionele instructeurs van Epique staan klaar om jou (en je vrienden) te coachen naar een hoger niveau!

Mountainbike clinic voor een betere techniek

Onze ervaren gidsen dagen je uit en tillen je techniek en vaardigheden naar een hoger niveau. Zij kunnen je alles vertellen over klimmen, dalen, bochtenwerk en materiaal. Je leert zelf te kijken en je omgeving en lijn in te schatten. Met gevarieerde oefeningen en afwisselend terrein houden we de trainingen leuk en leerzaam. Zelfs de echte cracks kunnen nog wat bijleren.

Clinic op locatie

We trainen op de mountainbike-routes van de Utrechtse Heuvelrug. Hier vind je technische single tracks waar je skills en conditie op de proef worden gesteld. De Utrechtse Heuvelrug heeft meer dan voldoende mogelijkheden voor een goede trainingsopbouw. De trails hebben voor vrijwel elk niveau wat te bieden. De clinics kunnen op afspraak worden ingepland. Wil je liever een clinic volgen op een andere locatie? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Je eigen mountainbike clinic

Je neemt contact met ons op en we denken samen na over een passende invulling. De trainer/gids kiest samen met jou/jullie de meest geschikte route uit en zorgt voor een passende opbouw. Zowel onderweg als na afloop krijg je persoonlijke feedback. Indien er behoefte is aan een video-analyse kan dit ook geregeld worden.

Een voorbeeld: We beginnen bij de basis en gaan werken aan je positie op de fiets. Vanuit hier leren we je de correcte bochtentechniek. Indien we genoeg tijd hebben, gaan we door met de klim- en daaltechniek.

Bestemming Prijs
Utrechtse Heuvelrug v.a. € 75
Reisperiode(s) Op aanvraag
Voor welke niveaus is deze reis?
Afdaaltechniek
Afdaalconditie
Stijgtechniek
Stijgconditie
Kennis

Groepsgrootte

Bij Epique boek je al een clinic vanaf 1 persoon! De kosten bedragen in dit geval €75,-. Voor iedere extra persoon betaal je nog eens €30,- extra. Mountainbike clinics worden aangeboden tot maximaal 7 personen per gids. Wij overleggen graag met jou persoonlijk over de mogelijkheden. Geef ons een belletje of mail naar info@epique.com!

Wat kun je verwachten?

  • 2,5 uur training op de Utrechtse Heuvelrug
  • Begeleiding/instructies van een ervaren mountainbike gids
  • Samen het thema bepalen/een passende training samenstellen
  • Tips, tricks, oefeningen en eventueel een video analyse

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details en mogelijkheden. We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale training. See you on the trails!

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Mooie trip vooral door de kennis en kunde van de gidsen

Voor de eerste keer ben ik meegeweest met de kick-off. Dit jaren waren er hele goede omstandigheden en hebben we mooie en (veilige) dagen gehd door de gidsen. Daarnaast goed eten en super gezellig!!

Heliskiing in Turkey - Bjørn

Bike

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners