Informatieavond Tourskiën & Splitboarden

Nederland

Maandag 5 november, 19:00 uur

Zaterdag 8 december, 10:00 uur

Ben je klaar om verder de backcountry in te trekken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Tijdens de tourski & splitboard informatieavond vertellen we je alles over deze gave tak van wintersport. Welk materiaal heb je nodig, hoe fit moet je zijn, in welke gebieden kun je goed touren en in welke periode. Deze en meer vragen zullen we behandelen en geven je een korte indruk van onze geplande tourski en splitboard reizen.  

Ben jij erbij?

Neem middels de onderstaande knop contact met ons op of meld je op Facebook aan voor onze informatieavond.

Wat kun je verwachten?

  • Alles details, van de gids zelf
  • Informeer welke reis het beste past bij jouw niveau
  • Tips en tricks over materiaal
  • Gelijk een plek reserveren
Bestemming Prijs
Epique HQ n.v.t.
Reisperiode(s) maandag 5 november & zaterdag 8 december

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Je gelooft het pas als je meegedaan hebt

Iedereen is enthousiast. Allemaal uitstekende reviews op de site van Epique. Dat kan toch bijna niet?! Nou, na de Epique training in Hintertux gevolgd te hebben vorige week met Gijs-Jan snap ik waarom iedereen zo positief is. Wat een geweldige ervaring. Niet alleen het gebied van de Hintertuxer Gletsjer maar ook de trainer zorgt voor de nodige uitdaging. Heb je je grenzen in het terrein nog niet verlegd? Geen probleem, dat gebeurt tijdens de training wel. Gijs-Jan, dank je wel voor de top training. Je bent een goede coach met oog voor de natuur én veiligheid. Ik heb veel geleerd. Tot volgende keer.

Mijn eerste keer heliskiën - Gwen

Evenementen

28/May/18

Bestemmingen