Informatieavond Japan

Nederland

Dinsdag 5 november, 19.00 uur

Epique organiseert sinds 10 jaar off-piste reizen naar Japan. We weten wat er komt kijken bij een reis naar de Japanse poedersneeuw en kennen de mooiste gebieden. Staat een Freeride Reis naar Japan al lange tijd op je bucketlist? Kom gezellig langs en laat je inspireren. De gids zelf verteld alles wat er komt kijken bij een reis naar Japan en staat klaar voor al je vragen.

Waar?

Snowcountry Conceptstore Stoutenburgerlaan 17b in Stoutenburg-noord (Amersfoort). 5 minuten van knooppunt Hoevelaken (A1-A28) en direct achter het treinstation van Hoevelaken.

Snowcountry Conceptstore

De Snowcountry conceptstore is geen normale winkel zoals je gewend bent. Het is de eerste omnichannel ski- & snowboardstore in Europa waar beleving en ervaring centraal staan. Je kan hier alles voelen, zien en beleven. Epique is fan van de shop, de experts en het beste assortiment van Nederland. Special voor de infoavond gooit Snowcountry de showroom open. Voor en na ons verhaal over Japan is er genoeg gelegenheid om de nieuwe gear te bekijken.

Ben jij erbij?

Neem middels de onderstaande knop contact met ons op of meld je op Facebook aan voor onze informatieavond.

Geen tijd op 5 november? Laat ons weten wanneer het wel uitkomt. Je bent altijd welkom bij ons in Utrecht!

Wat kun je verwachten?

  • Alles details over onze reizen naar Japan
  • Gelijk antwoord op al je vragen
  • Van de gids zelf
  • Gelijk je plek vastleggen of een optie nemen
  • Rondneuzen in de Snowcountry shop
Bestemming Prijs
Snowcountry Conceptstore n.v.t.
Reisperiode(s) Dinsdag 5 november, 19.00 uur

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Aanrader!

Afgelopen dagen van donderdag t/m zondag de off piste training gevolgd in Hintertux. Goede, leuke en afwisselende training gehad van Michiel de Ruijter en Roderik Sillevis op zowel de piste als off-piste. De accommodatie en begeleiding waren dik in orde. Tevens bestaat de mogelijkheid eens een ander type ski uit te proberen.
Al met al een aanrader voor een ieder zijn ski ervaring wil verbeteren en verbreden.

Gr. Maarten

Skitouren in de Sellrain - Luuk

Evenementen

31/Mar/18

Bestemmingen