Heliskiën in Kamchatka, Rusland

Rusland

Kamtsjatka is een ruwe diamant. Weinig mensen krijgen de kans om een reis als deze mee te maken. Dit Russische schiereiland ligt ten Oosten van Siberië en ten noorden van Japan. Het maakt onderdeel uit van de ‘Ring van Vuur’, een lint van vulkanen rondom de Grote Oceaan. Massatoerisme kennen ze niet in Kamtsjatka. De natuur is er ongerept en indrukwekkend mooi. Besneeuwde vulkanen lopen over naar steile rotswanden, met daartussen baaien en kiezelstranden. Via Moskou vliegen we op Petropavlovsk, waarna je met een bus naar ons comfortabele hotel gebracht wordt. De groep krijgt een eigen helikopter ter beschikking, wat ons de vrijheid geeft om alle uithoeken van het gebied te verkennen.

Heliskiën met Vertikalny Mir

Onze vertrouwde heli-partner in Kamtsjatka is Vertikalny Mir. Ze kennen het gebied als geen ander en kiezen de mooiste afdalingen voor je uit. Je bent ver weg van de bewoonde wereld, dus geen wachttijden en niemand die je voor de latten rijdt. Onderweg maak je kans op het spotten van bruine beren, walvissen, zeeleeuwen en zeearenden in hun natuurlijke leefomgeving. Op een down day kun je een fantastische tocht door de ongerepte toendra maken met een hondenslee of sneeuwscooter. Terug in het hotel kun je ontspannen in de Banja (Russische sauna) en genieten van gerookte zalm en kaviaar. Natuurlijk mag de traditionele neut wodka daarbij niet ontbreken.

Ben je op zoek naar een echt bijzondere wintersport ervaring? Ga dan met Epique mee naar Kamtsjatka!

Wat kun je verwachten in Rusland?

  • Afdalen van vulkanen
  • Tot aan de zee
  • Geweldige sneeuwcondities
  • Een unieke bestemming
  • Een comfortabel hotel
  • Wodka!
Bestemming Prijs
Kamtsjatka v.a. € 6500
Reisperiode(s) Maart t/m mei

Interesse?

Heli skiën of boarden kan over de hele wereld op meer dan 100 locaties. We informeren je graag over alle mogelijkheden want de verschillen zitten hem vaak in de details. Neem contact met ons op en met jouw/jullie wensen gaan we samen op zoek naar dé heli droomreis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Gerelateerd bericht

Indrukwekkende reis naar Siberisch schiereiland Kamchatka

In mei 2018 ben ik met Epique naar Kamchatka, Rusland geweest. Voor mij de eerste keer heliskiën, maar zeker niet de laatste! Prachtig lenteweer en kilometerslange afdalingen in de firnschnee. Skiën in zwaveldampen van (actieve) vulkanen, door verlaten Russische legerdorpen, langs Siberische fjorden… Een onvergetelijke ervaring!

Heliskiën in Kamchatka - Renee

Heli-skiën & snowboarden

23/May/18

Bestemmingen