Heliskiën in Canada - Lodge to lodge safari | Epique - Mountain Adventures

Heliskiën in Canada – Lodge to Lodge Safari

Canada

Heli-skiën en boarden in het noorden van B.C., Canada bij Last Frontier Heliskiing. Nergens in de wereld kan een ander gebied tippen aan de enorme omvang, de hoeveelheid bereikbare afdalingen en meters sneeuw die hier jaarlijks vallen. Last Frontier Heliskiing beschikt over de twee beste heliski locaties van Canada, middenin hun immense terrein van 10.000 km2. Kan je niet kiezen, of wil je gewoon alles zien? Ga mee op safari en ontdek het beste wat Canada te bieden heeft. Met de lodges; Ripley Creek Inn en de Bell 2 Lodge biedt Last Frontier Heliskiing luxe in combinatie met Canadese gastvrijheid. De groepsgrootte van slechts 4 personen is optimaal. Op deze manier krijg je niet alleen de kans om altijd verse sporen te trekken, maar ook om op je eigen tempo af te dalen

Heliski safari met Epique

Deze 7 of 10 daagse heli ski reis verdeel je tussen het legendarische Bell 2 terrein in de Skeena Mountains en de speeltuin van Ripley Creek in de Coast Mountains. Halverwege je reis maak je de oversteek, uiteraard op ski’s of snowboard, met behulp van de helikopter. We horen graag je wensen en zoeken een passende heli ski safari voor je uit. Dezelfde prijs als bij de heli aanbieder of lodge zelf maar alle contact, ondersteuning, voorbereiding in het Nederlands. Betalen met een vaste koers in euro’s. Epique service!

Ontdek alles wat Last Frontier Heliskiing te bieden heeft. Ben jij klaar voor de ultieme heli trip? Neem contact met ons op.

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier het reisverslag van Esther over heliskiën in Canada.

Bestemming Prijs
Ripley Creek v.a. € 9400
Reisperiode(s) December t/m april

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek twee lodges met elk hun eigen karakter
  • Ski of board van uithoek naar uithoek
  • Het grootste heliski terrein van Canada
  • Ondersteuning vanuit Nederland
  • De hoogste veiligheidseisen
  • Een compleet verzorgde reis

 

Interesse?

Heli skiën of boarden kan over de hele wereld op meer dan 100 locaties. We informeren je graag over alle mogelijkheden want de verschillen zitten hem vaak in de details. Neem contact met ons op en met jouw/jullie wensen gaan we samen op zoek naar dé heli droomreis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Topweek!

Een heerlijke week Touren in de Steiermark gehad met Epique. We waren van te voren bang dat de sneeuwcondities te slecht zouden zijn, dit viel gelukkig aardig mee. Het weer was fantastisch en we hebben uiteindelijk nog aardig wat mooie bochten kunnen zetten!

Bedankt voor een topweek!

Sailing & Ski Touring in Norway - Catrien

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners