Heliskiën in Canada - Lodge to lodge safari | Epique - Mountain Adventures

Heliskiën in Canada – Lodge to Lodge Safari

Canada

Heli-skiën en boarden in het noorden van B.C., Canada bij Last Frontier Heliskiing. Nergens in de wereld kan een ander gebied tippen aan de enorme omvang, de hoeveelheid bereikbare afdalingen en meters sneeuw die hier jaarlijks vallen. Last Frontier Heliskiing beschikt over de twee beste heliski locaties van Canada, middenin hun immense terrein van 10.000 km2. Kan je niet kiezen, of wil je gewoon alles zien? Ga mee op safari en ontdek het beste wat Canada te bieden heeft. Met de lodges; Ripley Creek Inn en de Bell 2 Lodge biedt Last Frontier Heliskiing luxe in combinatie met Canadese gastvrijheid. De groepsgrootte van slechts 4 personen is optimaal. Op deze manier krijg je niet alleen de kans om altijd verse sporen te trekken, maar ook om op je eigen tempo af te dalen

Heliski safari met Epique

Deze 7 of 10 daagse heli ski reis verdeel je tussen het legendarische Bell 2 terrein in de Skeena Mountains en de speeltuin van Ripley Creek in de Coast Mountains. Halverwege je reis maak je de oversteek, uiteraard op ski’s of snowboard, met behulp van de helikopter. We horen graag je wensen en zoeken een passende heli ski safari voor je uit. Dezelfde prijs als bij de heli aanbieder of lodge zelf maar alle contact, ondersteuning, voorbereiding in het Nederlands. Betalen met een vaste koers in euro’s. Epique service!

Ontdek alles wat Last Frontier Heliskiing te bieden heeft. Ben jij klaar voor de ultieme heli trip? Neem contact met ons op.

Benieuwd naar de ervaring van anderen? Lees hier het reisverslag van Esther over heliskiën in Canada.

Bestemming Prijs
Ripley Creek v.a. € 9400
Reisperiode(s) December t/m april

Wat kun je verwachten?

  • Ontdek twee lodges met elk hun eigen karakter
  • Ski of board van uithoek naar uithoek
  • Het grootste heliski terrein van Canada
  • Ondersteuning vanuit Nederland
  • De hoogste veiligheidseisen
  • Een compleet verzorgde reis

 

Interesse?

Heli skiën of boarden kan over de hele wereld op meer dan 100 locaties. We informeren je graag over alle mogelijkheden want de verschillen zitten hem vaak in de details. Neem contact met ons op en met jouw/jullie wensen gaan we samen op zoek naar dé heli droomreis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Mooiste trip ooit!

Beste Michiel,

Ik kan wel stellen dat de ‘wePowder Season Kick Off’ de mooiste trip was die ik ooit gemaakt heb in de bergen (en dat zijn er heel wat, want ik ski al van mijn 3e levensjaar). Ik kan dan ook heel weinig kritiek bedenken. We zijn duidelijk en steeds ruim op voorhand geïnformeerd, wat voor een beginner geruststellend is. De prijs was goed voor de onvergetelijke ervaring die ik heb mogen meemaken. Jijzelf en je medewerkers waren steeds vriendelijk en behulpzaam.

Erwin is een hele grote meneer. Niet alleen letterlijk maar ook figuurlijk. Het is een uitdaging om een beginnersgroep veilig off-piste te nemen. Het verschil in niveau in de beginnersgroep maakte dit er niet makkelijker op. De laatste dag waren de ‘mindere goden’ van de groep niet mee en hebben we wel een heel mooi tempo aangehouden. Ik heb op verschillende vlakken (techniek, veiligheid, terreinkeuze, groepsdynamiek,…) heel wat opgestoken. Zijn aanpak was doordacht, opbouwend, aangenaam met af en toe wat ‘droge’ humor. Je hebt me steeds ‘getriggerd’ wanneer het om veiligheid ging. Niet dat ik me onveilig voelde (misschien wel even bij die lange afdaling met traverse), ik zou het eerder omschrijven als ‘bewust van de verschillende gevaren’. Ik heb mogen kennismaken met de verschillende aspecten van het ‘freeriden’ en het smaakt naar meer.

Zo, verder wil ik je nog veel succes toewensen met Epique. Ik ben er zeker van dat we mekaar binnenkort nog eens treffen.

Met vriendelijke groet uit het exotische België!
Dries Plevoets

Heliskiing in Turkey - Bjørn

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners