Heliskiën in Alaska

Alaska

De ultieme heli ski reis, op de meest extreme freeride locatie ter wereld. Heli skiën en boarden in Alaska, treed in de voetsporen van de pro’s, daal af van de meest imposante hellingen en geniet van de sfeer in de gezelligste heli lodge van Noord Amerika. Het beste aan Alaska? Je hoeft geen pro te zijn om te genieten van de 18 meter sneeuw die hier jaarlijks valt. Brede glooiende hellingen en uitdagende tree runs voor gevorderden, tot steile spines voor de experts.

Heliskiën in de Chugach Mountain

De Orca Lodge is de coolste plek die je je voor kan stellen. Vroeger een oude conservenfabriek, nu een modern hotel met 37 kamers en drie helikopters voor de deur. Gelegen aan zee en aan de rand van de Chugach Mountains. Waar de meeste heli operators in Alaska hun terrein moeten delen, beschikt Points North over een exclusief terrein van 2000 km2. Als de omstandigheden en jouw niveau het toelaten dagen ze je uit en verleggen je grenzen. Laat jezelf afzetten bovenaan de steilste runs in de grootste privé speeltuin van Alaska.

Alaska, dé ultieme freeride ervaring

Ontdek waarom velen naar Alaska reizen voor een ‘once-in-a-lifetime experience’, maar jaar na jaar terugkomen. Alaska is verslavend!

Wat kun je verwachten?

  • Een ongeëvenaarde ‘freeride sfeer’
  • Het beste heliski terrein van Alaska
  • Kleine groepen van 4 skiërs of snowboarders
  • Gemiddeld 10 runs per dag
  • Een skigebied voor ‘down days’
  • Ondersteuning vanuit Nederland
  • De hoogste veiligheidseisen
  • Een all-inclusive heliski reis
Bestemming Prijs
Orca Mountain Lodge v.a. € 5.500
Reisperiode(s) Februari t/m april 2019

Interesse?

Heli skiën of boarden kan over de hele wereld op meer dan 100 locaties. We informeren je graag over alle mogelijkheden want de verschillen zitten hem vaak in de details. Neem contact met ons op en met jouw/jullie wensen gaan we samen op zoek naar dé heli droomreis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Je gelooft het pas als je meegedaan hebt

Iedereen is enthousiast. Allemaal uitstekende reviews op de site van Epique. Dat kan toch bijna niet?! Nou, na de Epique training in Hintertux gevolgd te hebben vorige week met Gijs-Jan snap ik waarom iedereen zo positief is. Wat een geweldige ervaring. Niet alleen het gebied van de Hintertuxer Gletsjer maar ook de trainer zorgt voor de nodige uitdaging. Heb je je grenzen in het terrein nog niet verlegd? Geen probleem, dat gebeurt tijdens de training wel. Gijs-Jan, dank je wel voor de top training. Je bent een goede coach met oog voor de natuur én veiligheid. Ik heb veel geleerd. Tot volgende keer.

Zeilen en touren in Noorwegen - Rik

Heli-skiën & snowboarden

09/May/18

Bestemmingen