Freetour Niseko, Hokkaido

Japan

De lieve mensen, het heerlijke eten en het indrukwekkende landschap maken van een wintersport vakantie naar Japan een onvergetelijke ervaring. Dat het er in de winter bijna dagelijks sneeuwt, maakt Japan tot een van de beste wintersport bestemmingen ter wereld. De beste sneeuw van Japan vind je op het Noordereiland Hokkaido. Hier rijst het vulkanische gebergte uit de Japanse Zee en de Grote Oceaan. Deze unieke locatie met zijn kenmerkende landschap en diepe droge poedersneeuw zal je direct betoveren. Welkom in de ‘Powder Capital of the World’.

Zigzaggend tussen de dunne berkenbomen kun je urenlang afdalen zonder je voeten te zien. Onze gidsen komen hier al 10 jaar en laten je de meest sublieme freeride routes zien en zorgen dat je veilig beneden komt. Soms maak je een korte klim om onverspoorde plekken te vinden. Na een intensieve off-piste dag, geniet je in het hotel van verse sushi met sake. Tot slot kun je heerlijk ontspannen in de onsen; de traditionele Japanse sauna.

7 dagen freeriden vanuit Niseko, Japan

Niseko Ski Resort is de uitvalsbasis van deze freetour reis, een samengevoegd skigebied bestaande uit Grand Hirafu, Hanazono, Niseko Village en Annupuri. We overnachten in een goed hotel in het gezellige Niseko. Goede restaurants (Sushi!), gezellig bars, een onsen en (bijna) dagelijks verse poedersneeuw.

Ben je klaar voor een flexibele reis, waarbij we alles doen om de beste Japanse poedersneeuw te vinden? We hebben een busje voor de deur staan om, afhankelijk van de sneeuw, de omliggende resorts te bezoeken. Is na de middag het hele resort verspoord? Geen probleem, we plakken de vellen onder en maken een korte beklimming, op zoek naar first tracks. Hebben we een dag met strak blauwe lucht dan beklimmen we de slapende vulkaan Mount Yotei. Een onvergetelijke ervaring die niet mag ontbreken bij een bezoek aan Hokkaido.

Na de laatse skidag rijden we terug naar Sapporo waar we inchecken in een goed hotel in het centrum. De laatste avond genieten we van de Japanse keuken en ontdekken het nachtleven van deze indrukwekkende stad. Lees hier het reisverslag van Martin over zijn Japan ervaring.

Wat kan je verwachten?

  • Een groep gevorderde freeriders
  • Een gids die Niseko en omgeving goed kent
  • Overnachten in een comfortabel hotel of huis
  • Een flexibel programma afhankelijk van de japanse poedersneeuw
  • Elke avond goed eten en veel gezelligheid
  • Thuis komen met verhalen over ongekende poeder en een vulkaan
Bestemming Prijs
Niseko v.a. € 2545
Reisperiode(s) 11 t/m 20 jan 2019

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Gerelateerd bericht

Epic/que Hokkaidosneeuw inspireert tot Haiku

Een vulkaankegel
Planken doorkruisen flanken
Pakken poedersneeuw

Haiku (俳句; meervoud: haiku of haiku’s) is een vorm van Japanse dichtkunst, geschreven in drie regels waarvan de eerste regel 5, de tweede regel 7 en de derde regel weer 5 lettergrepen telt. De haiku drukt, in de klassieke vorm, een ogenblikervaring uit, soms gelinkt aan en geïnspireerd door zen. De haiku is een vingerhoed vol emotie, waarin weinig ruimte is voor ontledingen en benaderende omschrijvingen.
japanfreeridefreetour

Poeder in Japan - Martin

Freetour

09/Feb/18

Bestemmingen