Freetour Weekend Heidelberger Hütte

Oostenrijk

Op zoek naar een leuke afsluiter van je ski of snowboard seizoen? Wij sluiten het seizoen af vanuit een authentieke berghut. Een vierdaagse reis waarbij we lift-access freeriden combineren met touren vanuit een berghut. Geschikt voor beginnende en ervaren tourskiërs en splitboarders. We leren je de juiste looptechniek en zoeken voor elk niveau een uitdagende beklimming en afdaling.

Skiën en boarden vanuit een berghut

De hut ligt net buiten het skigebied van Ischgl, maar toch middenin de backcountry. Als eerste bij de mooiste freeride runs van Ischgl, of verse sporen zetten richting een mooie top. De hut is voorzien van alle gemakken; een goed bed op een slaapzaal, warm water, een uitgebreid ontbijt en goed driegangendiner. En uiteraard de gezellige sfeer die bij een berghut hoort. De hut ligt op 2264 meter hoogte en is hiermee de perfecte plek om aan het eind van het seizoen nog goede afdalingen te scoren.

Freeride en tour combi

De eerste twee dagen maken we zoveel mogelijk off-piste runs in en om het skigebied van Ischgl. Om de beste poeder, of firn, te scoren maken we eventueel een korte beklimming vanaf het bergstation. De laatste twee dagen gaan we tourskiën of splitboarden vanuit de hut. We hebben de keuze uit 6 toppen. Beloond met een geweldig uitzicht over het Silvretta gebergte. Gevolgd door een lange afdaling in de poeder- of heerlijke voorjaarssneeuw.

Wat kun je verwachten?

  • De beste afsluiter van je freeride seizoen
  • Met een groep gelijkgestemden in een gezellige berghut
  • Een flexibel programma
  • Een van de mooiste freeride en tour gebieden van de Alpen
  • Een gediplomeerd skigids die de beste routes kent
  • En klaar staat voor tips en tricks om aan je techniek te werken
Bestemming Prijs
Heidelberger Hütte v.a. € 775
Reisperiode(s) 18 Apr 2019 t/m 22 Apr 2019

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Over deze reis

Gerelateerd bericht

Mega enthousiaste sportieve groep

Met groep enthousiaste freeriders gingen wij naar Ischgl begin februari. De hut die al op een flinke hoogte lag van 2400 m was al helemaal top. Laatste dag de 3000 m aangetikt. Leuke groep, veel geleerd, mooie sneeuw.

Splitboarden rondom de Heidelberger Hütte - Vincent

Freetour

09/Apr/18

Bestemmingen