Freeride Hakuba

Japan

Cultuur, natuur, sushi en droge poedersneeuw is waar het om draait tijdens een ski of snowboard reis naar Japan. Dit avontuur speelt zich af op het hoofdeiland van Japan, Honshu. Ongeveer 270 km ten noordwesten van Tokyo ligt de Hakuba Valley. Middenin de Japanse Alpen, vindt je toppen die boven de 3000 meter uitkomen en de steilste poeder runs van Japan.

In Hakuba liggen 11 skigebieden, waaronder het bekende Nagano. Door meerdere gebieden te combineren hebben we toegang tot een immens freeride terrein met uitdagende afdalingen voor elk niveau. Vlakke en steile afdalingen worden afgewisseld met de meest uitdagende tree runs. Onze ervaren gidsen laten je de meest sublieme freeride routes zien en zorgen dat je veilig beneden komt. Soms maak je een korte klim om onverspoorde plekken te vinden. Lees hier de blog van Martin over zijn Japan reis. 

Ongekend droge poedersneeuw

Met gemiddeld 13 meter sneeuw per jaar kom je in Hakuba niks te kort. Naast veel sneeuw staat Hakuba er om bekend dat de dumps afgewisseld worden met strak blauwe lucht. De ideale combi voor een freeride reis naar de ‘Powder Capital of the World’. Na een intensieve off-piste dag, geniet je in het hotel van verse sushi met sake. Tot slot kun je heerlijk ontspannen in de onsen; de traditionele Japanse sauna.

Wat kan je verwachten?

  • 7 dagen freeriden in Hakuba
  • Begeleidt door een gids die de beste afdalingen kent
  • In een groep van maximaal 7 freeriders
  • Overnachting in een goed hotel of huis
  • Een onvergetelijke ski of snowboard trip
Bestemming Prijs
Hakuba op aanvraag
Reisperiode(s) 17 Jan 2020 t/m 26 Jan 2020

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Top geregeld, Veel geleerd, Super gezellig!

Net terug van een lang weekend skiën in Hintertux, off piste training met Epique. De voorafgaande maanden perfect op de hoogte gehouden door Rik van Epique, heldere korte duidelijke mails met alle informatie die je nodig hebt om tot in de puntjes voorbereid te zijn. Ik reisde alleen, maar er werd zo een carpoolafspraak geregeld waardoor ik gezellig met 2 anderen naar plek van bestemming heb gereden. Daar aangekomen werden we in de juiste groepjes verdeeld met je ski trainer voor die dagen. Wij kregen les van Gerke, een leuke, directe vent waarvan ik weer veel geleerd heb. De videoanalyses die ‘s avonds werden gehouden in de bar waren niet alleen heel nuttig maar ook gezellig. En natuurlijk mag een apres ski avond ook niet ontbreken, na drie dagen elkaar hebben leren kennen gingen we met de hele groep (bijna 50 man) een feestje bouwen in de gezelligste kroeg van Hintertux. Epique en mede reizigers dank voor een top vakantie.

Ski Techniek Training in Snowworld - Frans

Freeride & Freetour

06/May/19

Bestemmingen