Epique Heli Trip Last Frontier

Canada

Last Frontier Heliskiing

Nergens in Canada vind je zoveel bereikbare afdalingen en meters sneeuw als in het domein van Last Frontier Heliskiing. Het terrein heeft een oppervlakte van 10.000 km2 (zo groot als Friesland, Groningen en Drenthe samen). Door het grote oppervlak is er een eindeloze variëteit aan terrein. Open velden en gletsjers, bossen met grote dennenbomen, steile ‘pillow lines’ en natuurlijk veel poeder.

Ripley Creek Inn

Ripley Creek ligt in het zuiden van het heliski domein. Op de grens van Alaska ligt het oude mijnwerkers dorp Stewart. In dit authentieke dorp overnachten we in het authentieke Ripley Creek Inn. Een comfortabel hotel voorzien van alle gemakken, op een unieke plek. Hier hebben we plek voor 24 freeriders. Vanuit Ripley Creek gaan we vijf volle dagen heli-skiën of boarden.

Kleine groepen

Je gaat op pad in een kleine groep van 4 skiërs of snowboarders. De kleine groepen zorgen ervoor dat je niet tot nauwelijks op elkaar, of op de heli, staat te wachten. We hebben twee helikopters, die elk drie groepen bedient. Terwijl jij geniet van je poeder run, zet de heli de andere twee groepen af. Als jij en je groep benenden aankomen, staat de heli alweer klaar om je af te zetten voor de volgende run.

Wat kun je verwachten

  • 5 dagen in de Canadese poeder
  • Skiën en boarden in een kleine groep
  • In een terrein van 10.000 km2
  • Een comfotabel hotel
  • Op de grens met Alaska
  • 24 gezellige Nederlandse freeriders
Bestemming Prijs
Last Frontier Heliskiing v.a. € 7100
Reisperiode(s) 21 t/m 29 maart 2020

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

professionele begeleiding in vakantiesfeer

Net terug van een off-piste training in Hintertux. Wat was het mooi! Prachtige afdalingen, leuke groep en duidelijke uitleg van een zeer kundige gids. Intensief skiën overdag en tijd voor ontspanning ’s avonds. Goede combinatie. I’ll be back.

Zeilen en tourskiën in Noorwegen - Catrien

Heli-skiën & snowboarden

07/Nov/18

Bestemmingen