Buckel Training Nederland

Nederland

Wil jij beter voorbereid de sneeuw in, of gewoon sterker worden in het buckelen? Doe dan mee met de Epique buckeltraining. Skiclub Wolfskamer in Huizen is het grootste ‘skigebied’ van Nederland. Op de borstelbaan zijn drie mogulsporen aangelegd, die uitdaging bieden voor beginnende, gevorderde en expert skiërs. Zo kun je ook zonder sneeuw je skitechniek verbeteren. Epique huurt voor een vast aantal avonden de baan af, zodat we geen last hebben van andere skiërs. Iedere training duurt twee uur; van 20:00 tot 22:00 uur.

Buckel training bij de Wolfskamer in Huizen

Het programma is sterk afhankelijk van het weer, de wensen en het niveau van de deelnemers. Je wordt ingedeeld naar niveau in een groep van maximaal acht personen. De trainingen worden gegeven door onze buckelkoning Roderik Sillevis. Hij bepaalt per dag welke oefeningen er gedaan worden en zorgt voor een passende opbouw. Je krijgt persoonlijk feedback, zowel op de piste als na afloop door middel van video-analyse. Zo ga je extra fit en beter voorbereid het wintersportseizoen tegemoet.

Wat kan je verwachten tijden de buckel training?

  • Training in een groep van 8 deelnemers
  • Op de mooiste buckelpiste van Nederland
  • Een Staatlich Diplom Lehrer
  • Tips, tricks, oefeningen en video analyse
  • Veel gezelligheid
Bestemming Prijs
Wolfskamer Huizen v.a. € 45
Reisperiode(s) Mei t/m oktober, elke woensdag avond

Interesse?

Neem contact met ons op voor de beschikbare plekken. We horen graag van je!

Neem contact met ons op

Over deze reis

Blog bericht

Leerzaam

In de zomer van 2018 heb ik mee gedaan aan de baantraining van Epique in Snowworld Zoetermeer. Ik dacht dat ik met 30 jaar ski ervaring best aardig kon skien. De eerste les voelde ik mij als snel een beginner. Die nieuwe technieken aanleren bleek nog best lastig, maar gelukkig ging dit redelijk vlot door de heldere uitleg en voorbeelden van Roderik.

Halverwege de trainingsperiode heb ik mij ingeschreven voor de off-piste training in Hintertux november 2018. Ik ben heel benieuwd wat ik hier ga leren, voldoende in ieder geval daar ben ik van overtuigd.

Kazachstan - Martin

Snow

30/Oct/19

Bestemmingen