Buckel Training Wolfskamer Huizen | Epique - Mountain Adventures

Buckel Training Nederland

Nederland

In Huizen ligt het grootste ‘skigebied’ van Nederland, beter bekend als de Gooische Alpen. Op één van de zeven pistes ligt een perfect buckel spoor, dé plek om in Nederland aan je buckel techniek te werken. De dynamische techniek van het buckelen is de ideale voorbereiding op je wintersport. Je zult merken dat je beter wordt op slecht geprepareerde pistes, die ene zwarte buckel-afdaling of in de poedersneeuw.

Buckel training bij de Wolfskamer in Huizen

Voor het 7e jaar op rij organiseren we deze training bij de Wolfskamer Wintersport in Huizen. De Epique trainers staan de komende maanden weer voor je klaar op dé buckelpiste van Nederland. Op de borstelbaan zijn drie mogul sporen aangelegd die uitdaging bieden voor elk niveau.

Les op het hoogste niveau

Vanaf april t/m oktober zijn er trainingen op dinsdag, woensdag en donderdagavond. De trainer zorgt, aan de hand van het niveau van de groep, voor een passend opbouw. Een training duurt twee uur en je krijgt les op het hoogste niveau, van een Staatlich gediplomeerd skileraar. Je krijgt persoonlijke feedback en tips op de piste en tussendoor doen we een video-analyse (video-analyse is onder voorbehoud i.v.m. corona-maatregelen). Voor een optimale leercurve bieden we blokken aan van 4 trainingen. Een keer uittesten of de training iets voor jou is? Doe een keer mee met een proefles!

Data & prijzen

Vraag de brochure aan voor alle data, tijden, prijzen en beschikbaarheid.

Wolfskamer lidmaatschap

Om mee te doen met de buckel trainingen van Epique is een lidmaatschap van de Wolfskamer Wintersport verplicht. Dit lidmaatschap is geldig tijden alle buckel trainingen van Epique en je kunt hiermee vrij skiën bij de Wolfskamer vanaf oktober 2022 t/m maart 2023. Door deze samenwerking kunnen wij de kosten van de training laag houden, en kan jij de hele winter zelfstandig door trainen in Nederland!

Kosten training en lidmaatschap

  • Lidmaatschap Wolfskamer: €120
  • Trainingsblok: € 140 (4 trainingen)
  • Proefles: € 45

Niveau

Doordat de piste geleidelijk uitloop van steil naar vlak, kun je hier op elk niveau trainen en beter worden. De buckel training is dus geschikt voor alle niveaus, rookie t/m gevorderd. Iedereen die al aardig kan skiën, kan hier het buckelen leren. En heb je al de nodige ervaring, dan is de ideale plek om je techniek te perfectioneren. De groepen, bestaande uit maximaal acht personen, delen we in aan de hand van niveau en ervaring.

Bestemming Prijs
Wolfskamer Huizen € 140 (voor 4 trainingen)
Reisperiode(s) Mei t/m oktober 2022
Elke maandag- en woensdagavond
Voor welke niveaus is deze reis?
Afdaaltechniek
Afdaalconditie

Wat kan je verwachten tijden de buckel training?

  • Training in een groep van 8 deelnemers
  • Op de mooiste buckelpiste van Nederland
  • Een Staatlich Diplom Lehrer
  • Tips, tricks, oefeningen en video analyse
  • Veel gezelligheid

Interesse?

Neem contact met ons op voor de beschikbare plekken. We horen graag van je!

Neem contact met ons op

Over deze reis

Blog bericht

Leerzaam

In de zomer van 2018 heb ik mee gedaan aan de baantraining van Epique in Snowworld Zoetermeer. Ik dacht dat ik met 30 jaar ski ervaring best aardig kon skien. De eerste les voelde ik mij als snel een beginner. Die nieuwe technieken aanleren bleek nog best lastig, maar gelukkig ging dit redelijk vlot door de heldere uitleg en voorbeelden van Roderik.

Halverwege de trainingsperiode heb ik mij ingeschreven voor de off-piste training in Hintertux november 2018. Ik ben heel benieuwd wat ik hier ga leren, voldoende in ieder geval daar ben ik van overtuigd.

My first time heli-skiing - Gwen

Snow

17/Sep/21

Bestemmingen

Partners