Buckel Training Hintertux

Oostenrijk

Buckels, moguls, bulten, bumps. Hoe je ze ook noemt, wij houden ervan. In een goed ritme en op tempo een buckelpiste door skiën geeft namelijk een magisch gevoel. Zeker als je, na een paar keer proberen, een afdaling helemaal uit kunt skiën. Of ze nu hard, ingesneeuwd of zacht zijn, terrein of pistes met buckels zijn altijd uitdagend en het is leuk om daarin beter te worden. Tijdens de buckel training, leren wij je van ze te houden. Techniek, tactiek en een vechtersmentaliteit zijn de vaardigheden waar iedereen op zijn eigen niveau aan moet werken. Wij leggen uit, laten zien en laten je voelen. We geven aanwijzingen zodat je die hele lange zipper of dat veel te diepe spoor lekker kan doorknallen.

Buckelen in Tux

Ons ervaren team bestaat louter uit Oostenrijks opgeleide ski- en snowboard gidsen, welke in bezit zijn van het Staatlich Diplom. Zij weten je op een persoonlijke en veilige manier uit te dagen en maken je steeds weer een stukje beter. De meer ervaren skiërs kunnen zich ook wagen aan een afdaling buiten de piste. De buckel trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

De uitvalsbasis voor deze training in Hotel Lanersbacherhof**** in Hintertux. We gaan vier dagen trainen op de Hintertuxer Gletscher, de ideale locatie om ook in het voor- en najaar geweldige buckel runs te maken. Door de hoge ligging (3.350m) blijven de condities het hele jaar stabiel en sneeuwzeker. Door de grote variatie in afdalingen is er op elk niveau veel te leren. Bij de groepsindeling wordt rekening gehouden met jouw niveau en wensen. Het programma wordt rustig opgebouwd, gecontroleerd afdalen in een makkelijk spoor, tot dat lange buckel spoor in één keer doorknallen. Na een dag vol gave afdalingen, krijg je in ons comfortabele hotel gerichte feedback op basis van video-opnames.

Bestemming Prijs
Hintertux v.a. € n.t.b.
Reisperiode(s) 26 Apr 2020 t/m 30 Apr 2020

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Moe maar voldaan

In drie dagen je techniek aanmerkelijk verbeteren….kan dat? Ja dat lukt. Tijdens de cursus leer je hoe je, je techniek aanzienlijk kan verbeteren. Op een leuke manier en een combinatie van lesmethodes, wordt er gesleuteld aan je techniek en soms erg spartaans. Na drie dagen ben je moe maar voldaan, met een resultaat waar je trots op kan zijn. Bedankt!

Splitboarden rondom de Heidelberger Hütte - Vincent

Snow

09/Apr/18

Bestemmingen