Buckel Training Hintertux

Oostenrijk

Buckels, moguls, bulten, bumps. Hoe je ze ook noemt, wij houden ervan. In een goed ritme en op tempo een buckelpiste door skiën geeft namelijk een magisch gevoel. Zeker als je, na een paar keer proberen, een afdaling helemaal uit kunt skiën. Of ze nu hard, ingesneeuwd of zacht zijn, terrein of pistes met buckels zijn altijd uitdagend en het is leuk om daarin beter te worden. Tijdens de buckel training, leren wij je van ze te houden. Techniek, tactiek en een vechtersmentaliteit zijn de vaardigheden waar iedereen op zijn eigen niveau aan moet werken. Wij leggen uit, laten zien en laten je voelen. We geven aanwijzingen zodat je die hele lange zipper of dat veel te diepe spoor lekker kan doorknallen.

Buckelen in Tux

Ons ervaren team bestaat louter uit Oostenrijks opgeleide ski- en snowboard gidsen, welke in bezit zijn van het Staatlich Diplom. Zij weten je op een persoonlijke en veilige manier uit te dagen en maken je steeds weer een stukje beter. De meer ervaren skiërs kunnen zich ook wagen aan een afdaling buiten de piste. De buckel trainingen van Epique zijn de ultieme combinatie van inspanning, ontspanning, samen leren en plezier maken.

De uitvalsbasis voor deze training in Hotel Lanersbacherhof**** in Hintertux. We gaan vier dagen trainen op de Hintertuxer Gletscher, de ideale locatie om ook in het voor- en najaar geweldige buckel runs te maken. Door de hoge ligging (3.350m) blijven de condities het hele jaar stabiel en sneeuwzeker. Door de grote variatie in afdalingen is er op elk niveau veel te leren. Bij de groepsindeling wordt rekening gehouden met jouw niveau en wensen. Het programma wordt rustig opgebouwd, gecontroleerd afdalen in een makkelijk spoor, tot dat lange buckel spoor in één keer doorknallen. Na een dag vol gave afdalingen, krijg je in ons comfortabele hotel gerichte feedback op basis van video-opnames.


Wat is inbegrepen

  • 4 dagen begeleiding door Oostenrijks ‘Staatlich Geprüfter’ ski- of snowboardleraar
  • 4 overnachtingen in een hotel**** inclusief halfpension
  • 4 dagen liftpas
  • Video analyses
  • Toeristenbelasting
  • SGR Garantiefonds
  • Calamiteitenfonds

Voor alle details, vraag de brochure aan.


De voorbereiding

Training

Als je eenmaal geboekt hebt ontvang je van ons het Epique Trainingsplan. Via een aantal zelftests kies je eenvoudig het schema dat het beste bij jou past. Als je op tijd begint met trainen, heb je hier in de sneeuw plezier van!

Materiaal

Ruim voor aanvang van je reis ontvang je een gedetailleerde paklijst. Hierin staan alle items die je nodig hebt voor een succesvolle reis. Plus een beschrijving waaraan het materiaal moet voldoen.

Bestemming Prijs
Hintertux v.a. € n.t.b.
Reisperiode(s) Wo 28 april t/m zo 2 mei 2021

Interesse?

Neem contact met ons op voor alle details, of om alvast vrijblijvend een plek te reserveren. Deze reis op maat voor je eigen groep? We horen graag je wensen en verwachtingen en gaan samen op zoek naar de ideale reis.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Fantastische nieuwe ervaring met toerskien in de Silvretta

Onder begeleiding van Epique gids 4 dagen touren door de Silvrettagruppe heeft mij een blijvende herinnering gegeven. Wat een fantastisch gebied en een super begeleiding. Epique gaat niet voor goed, maar voor de overtreffende trap. Net een bijzondere route, net die wat mooiere en steilere afdaling. Gebaande sporen worden verlaten en nieuwe worden gevormd. Absoluut een aanrader!

Heliskiën in Kamchatka - Renee

Snow

23/May/18

Bestemmingen