NKBV Bergsportdag

Nederland

20 januari 2019

Op 20 januari 2019 organiseert de Koninklijke Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging de Bergsportdag in het NBC te Nieuwegein. En Epique is er bij! Meer dan 5.000 bezoekers volgen lezingen en workshops, bekijken de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van bergsportmateriaal en laten zich inspireren voor hun volgende avontuur in de bergen. Kom gezellig langs bij onze stand en volg de lezing van Michiel de Ruijter over de Tourski Expeditie naar Antarctica

Bestemming Prijs
Nieuwegein € 5
Reisperiode(s) 20 januari 2019

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Klanten over ons

Blog bericht

Sky High

Met Gijs-Jan Laven 4 dagen op pad geweest in de schone bergen van het Triebental te Steiermark, Oostenrijk. Gijs-Jan houdt het tempo tijdens de beklimming lekker hoog, we gingen als een raket de berg op met Gijs als aanvoerder en inspirator. Tijdens de afdalingen werden afwegingen gedeeld, uitdagingen gezocht en Gemzen gespot. Een prachtige ervaring. Belangrijk is dat Gijs-Jan naast zijn kwaliteiten als Führer ook fijn gezelschap is, een topvent in de jacuzzi en aan tafel. Zorg wel dat je grote lepels bij je hebt voor de spaghetti inname van deze gids! ;). Gijs bedankt en tot volgend jaar!

Zeilen en touren in Noorwegen - Rik

Evenementen

09/May/18

Bestemmingen