Over jou | Epique - Mountain Adventures

Over jou

De gasten van Epique zijn jong en oud, mannen en vrouwen, skiërs, snowboarders en telemarkers. Ze gaan voor de eerste keer off-piste of hebben al veel ervaring. Ze houden van een goede lunch met een goed glas wijn of een energie reep en een slok uit de bidon op het hoogste punt van het gebied. Ze komen met een paar vrienden of alleen en sluiten zich aan bij een bestaande groep. Kortom, de gasten van Epique komen in alle soorten en maten.

Of het nu je hobby, werk of je leven is, wij hebben elkaar nu gevonden. Ga met ons mee en ontmoet mensen met dezelfde passie. Wij kennen er heel veel en ze willen jou leren kennen. Goed gezelschap voor een nieuw avontuur. Waar wacht je op!?

Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 143 reviews

Heli skiën Canada

Voor de eerste keer heli skiën. Iets wat ik al heel lang wilde, maar wat komt daar allemaal bij kijken? Epique gaf mij veel advies en regelde vervolgens de complete reis met alles er op en er aan. Een reis om nooit te vergeten. Northern Escape Heli Skiing, Terrace BC Canada is geweldig. Mooie luxe lodge, heerlijk eten, leuke mensen en fantastisch skiën. De droge poedersneeuw is top en de afdalingen zijn super. De beste ski ervaring ooit! Epique bedankt voor deze geweldige vakantie. Canadaheli

Richard

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Bestemmingen