Ons team | Epique - Mountain Adventures

Team

Op pad met een ski, snowboard of berggids

Met een skigids, snowboardgids of leraar van Epique op pad is een bijzondere ervaring. Onze gidsen zijn ervaren, gediplomeerd en gelicentieerd. Dit betekend dat ze niet alleen opgeleid maar ook bevoegd zijn om skiërs en snowboarders van beginner t/m expert te trainen en te gidsen. Daarnaast zijn alle gidsen en leraren zelf fanatieke en ervaren freeriders. Mede hierdoor weten zij exact waar het in het moderne freeriden om gaat.

Onze gedreven en gemotiveerde gidsen kennen als geen ander de lange weg naar optimaal presteren. Mede daarom kunnen zij adequaat inspelen op het individu. Motivatie, relativeringsvermogen en respect horen bij onze aanpak. Bij Epique hebben we tafelmanieren, zullen we maar zeggen.

Gediplomeerde gidsen

Tijdens onze training programma’s wordt je begeleid door een leraar of lerares met minimaal een Oostenrijks Staatlich Diplom Lehrer. Tijdens onze freeride en tour programma’s wordt je, afhankelijk van het gebied, begeleid door een Oostenrijks Staatlich Ski of Snowboardführer of een UIAGM berggids. Tijdens onze heli en mountaineering programma’s wordt je, afhankelijk van het gebied, begeleid door een UIAGM berggids.

Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 142 reviews

Top begeleiding, gezellig en super leerzaam

Een betere seizoensopener bestaat er niet: onder leiding van Epique midden november van het gebied Hintertux gebruik maken om de skitechniek te verbeteren. Sneeuw of geen sneeuw (beide condities gezien van 18 t/m 22 november), bij Epique weten ze een goede vertaalslag te maken van ski techniek op de piste naar buiten de piste. Een aanrader voor iedereen, ik ga volgend jaar weer!

Thijs

Bestemmingen