Epique | Mountain Adventures. De Nederlandse ski, snowboard en mountainbike specialist

Coronavirus update

Beste Epiquer,

Het kan je niet ontgaan zijn, de hele wereld is in de ban van het coronavirus (COVID-19). Hieronder leggen we de gevolgen uit die dit op jouw reis kan hebben.

Ik heb een reis bij Epique geboekt met een bestemming in de Alpen; gaat mijn reis door?

Nee, je reis gaat helaas niet door. De beslissing is het gevolg van de vergaande maatregelen die in heel Europa en de Alpenlanden worden genomen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Het gaat hier om een zeer uitzonderlijke situatie en wij kunnen niet langer uitsluiten dat jij als reiziger (veel) hinder zult ondervinden tijdens je reis of verblijf op jouw bestemming. 

Ik heb een reis bij Epique geboekt met een bestemming buiten de Alpen; gaat mijn reis door?

Het is nog onduidelijk of je reis doorgaat. Aangezien de situatie rondom het coronavirus zeer snel kan veranderen doen wij een beroep op jullie flexibiliteit en geduld. Zodra wij hierin een besluit hebben genomen, worden alle reizigers op de hoogte gebracht.

Mijn reis naar de Alpen gaat niet door, wat betekent dit voor mij? 

Je avontuur gaat dit jaar helaas niet door, maar we schuiven de reis door naar de volgende winter. Dit betekend dat je dezelfde reis, onder dezelfde voorwaarden, maakt in 2021. Eventueel gehuurde materialen via Epique, worden daarin meegenomen. 

We realiseren ons dat wij, onder normale omstandigheden, bij een annulering door de reisorganisator je de reissom moeten terugbetalen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Dit systeem wordt in Nederland, Italië en Frankrijk al door vele reisorganisaties gehanteerd. Feitelijk staat dit gelijk aan de mogelijkheid om kosteloos om te boeken zoals nu door diverse Nederlandse luchtvaartmaatschappijen en reisorganisatie wordt gedaan.

We hopen op je begrip in deze lastige situatie. En we zien je graag volgend jaar weer terug in de bergen. 

Iedereen die een reis bij ons geboekt heeft voor de komende periode, krijgt per mail aanvullende details. 

Mocht je nog vragen hebben. We staan je uiteraard graag te woord.

Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 147 reviews

Mega tof!

Gijs-Jan, super bedankt voor de onvergetelijke tocht door het Silvretta gebergte! Perfect georganiseerd en rekening gehouden met alle wensen van de groep. Zeker voor herhaling vatbaar.

Roland

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Bestemmingen