Een reis boeken tijdens de corona crisis | Epique - Mountain Adventures

Corona Garantie

Boeken met garanties

Afgelopen maanden heeft de gehele reisbranche de reizigers gevraagd om zijn of haar reis te verplaatsen of om een voucher aan te nemen. Ook Epique heeft dit aan zijn klanten gevraagd en we zijn iedereen die zijn reis naar volgend jaar heeft verschoven of een voucher heeft gekregen, erg dankbaar. Echter voor toekomstige reizen willen dat anders doen. We willen het risico bij jou wegnemen, maar wel onze reizen plannen, groepen vullen en onze gidsen weer een vooruitzicht geven op werk. Op deze manier kunnen we, zodra alles weer normaal is, door met onze passie. 

Momenteel weet niemand hoe de corona maatregelen het reizen over een week, maand of jaar zullen beïnvloeden. Zekerheid bieden dat jouw reis doorgaat kan dus helaas niet. Hierdoor twijfel je misschien om een boeking en betaling te doen voor iets wat wellicht niet doorgaat. Wat misschien ook meespeelt is de kans dat de reisorganisatie in financieel onvermogen komt. In dat geval ga je, en niet op reis, en ben ook nog eens je geld kwijt. Om deze twijfels over boeken weg te nemen, bieden we een tweetal garanties. 

1. Kosteloos annuleren tot 30 september

Epique heeft zijn annuleringsvoorwaarden versoepeld. Zonder opgave van reden kun je, tot 30 september 2020, kosteloos annuleren en dus jouw (aan)betaling terugkrijgen. Op deze manier kun je wel jouw plek voor komend winter vastleggen, maar loop je geen financieel risico. Deze garantie is geldig voor alle reizen geboekt na 15 maart 2020.

Voor annuleringen na 30 september hanteren we onze geldende voorwaarden. Lees ze hier.

2. Garantiefonds voor reisgelden

De reisbranche heeft het momenteel, net als een hoop andere sectoren, zwaar te verduren. Begrijpelijk als je je zorgen maakte om de financiële gezondheid van jouw favoriete reisorganisatie. Epique heeft zich goed voorbereid en verwachten in de voorzienbare toekomst geen problemen. Echter in een onzekere tijd als deze, kunnen we dat niet garanderen. Als boeker wil je natuurlijk dat jouw betaling in goede handen is. Daarom zijn wij aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Mochten wij in de problemen komen dan wordt je reis gewoon terugbetaald. Ongeacht de bestemming of hoogte van de reissom, bij elke verplichting. 

Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 151 reviews

Goed begin van het seizoen

Leuke Season opening trip in Espace killy gehad. Goede sfeer, enthousiast gidsen team. Op naar de volgende trip.

Chris

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Bestemmingen