Corona Garantie

Jouw avontuur gaat door

Naast een grote impact op ons dagelijks leven, heeft het coronavirus ook een grote invloed op jouw vakantieplannen. Teveel droomreizen zijn al geannuleerd of omgezet in een voucher. Epique garandeert dat we er alles aan doen om jouw Epique avontuur door te laten gaan. Maar we garanderen ook dat jij je geld terug krijgt als dat niet lukt. 

Er is (bijna) altijd een alternatief

Wij willen net zo graag weer op reis en zijn specialist in het aanpassen aan veranderende situaties. Gaat jouw bestemming van code geel naar oranje, verplaatsen we de reis naar een veilige en vergelijkbare locatie. Mocht het ons toch niet lukken, krijg je van ons je reissom terug. Hieronder lees je alle details over de voorwaarden die op dit moment gelden (vanaf 01.10.2020, laatste update 17.11.2020).

Als het gaat om jouw Epique reis en corona zijn er twee mogelijk situaties. De eerste, door reisbeperkingen moeten we jouw reis aanpassen of annuleren. De tweede, jij wilt (of moet) jouw reis annuleren. De details en onze oplossingen:

Jouw Epique reis en corona

Er zijn een aantal redenen waarom Epique jouw reis niet uit kan voeren:

  • De Nederlandse of Belgische overheid geeft een negatief reisadvies (code oranje of rood) af voor jouw reisbestemming.
  • Je reisbestemming stelt een quarantaine-plicht in voor reizigers uit Nederland of België.
  • Het specifieke dal/skigebied/hotel wordt gesloten.

Dan bieden we jou deze opties:

Optie 1: alternatieve reis. Je gaat gewoon op reis, naar een alternatieve bestemming waarvoor geen negatief reisadvies geldt. De prijs, data, programma en voorwaarden blijven, indien mogelijk, hetzelfde. Indien goedkoper, krijg je het verschil terug. 
Optie 2: SGR-Voucher. We zetten jouw volledige reissom om in een coronavoucher, met SGR dekking. Deze voucher is 1 jaar geldig en te besteden aan alle reizen en trainingen van Epique.
Optie 3: geld terug. We betalen de reeds betaalde reissom binnen 8 dagen terug.

Zelf je reis annuleren

Houd zelf de controle over je vakantieplannen. Je hebt de mogelijkheid om je reis te annuleren, zonder opgave van reden. Indien je zelf annuleert krijg je:

  • 100% van je reissom terug als je minimaal 30 dagen voor aanvang van je reis annuleert.
  • 75% van je reissom terug als je minimaal 7 dagen voor aanvang van je reis annuleert.
  • geen geld terug als je binnen 7 dagen voor aanvang van je reis annuleert.

Positief getest voor vertrek

Je kan jouw reis tot 1 dag voor vertrek annuleren in het geval je positief bent getest en hierdoor niet mee op reis kunt. Je ontvangt jouw reissom, min de organisatiekosten van € 50, binnen 8 dagen terug.

Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 157 reviews

Was top!

Erg leuke trip gehad met de gidsen van Epique. We waren met een diverse groep op pad (10 man), waarvan 8 uitstekende skiërs en 2 beginnende. Uiteindelijk met 8 man op pad geweest met wat uitdagende hikes en gave runs. Was top!

Team Solden

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Bestemmingen

Partners