Corona Garantie

Jouw avontuur gaat door

Naast een grote impact op ons dagelijks leven, heeft het coronavirus ook een grote invloed op jouw vakantieplannen. Teveel droomreizen zijn al geannuleerd of omgezet in een voucher. Epique garandeert dat we er alles aan doen om jouw Epique avontuur door te laten gaan. Maar we garanderen ook dat jij je geld terug krijgt als dat niet lukt. 

Er is (bijna) altijd een alternatief

Wij willen net zo graag weer op reis en zijn specialist in het aanpassen aan veranderende situaties. Gaat jouw bestemming van code geel naar oranje, verplaatsen we de reis naar een veilige en vergelijkbare locatie. Mocht het ons toch niet lukken, krijg je van ons je reissom terug. Hieronder lees je alle details over de voorwaarden die op dit moment gelden (vanaf 01.10.2020, laatste update 26.05.2021).

Jouw Epique reis geannuleerd vanwege corona

Er zijn een aantal redenen waarom Epique jouw reis niet uit kan voeren:

  • De Nederlandse of Belgische overheid geeft een negatief reisadvies (code oranje of rood) af voor jouw reisbestemming.
  • Je reisbestemming stelt een quarantaine-plicht in voor reizigers uit Nederland of België.
  • Het specifieke dal/skigebied/hotel wordt gesloten.

Dan bieden we jou deze opties:

Optie 1: alternatieve reis. Je gaat gewoon op reis, naar een alternatieve bestemming waarvoor geen negatief reisadvies geldt. De prijs, data, programma en voorwaarden blijven, indien mogelijk, hetzelfde. Indien goedkoper, krijg je het verschil terug. 
Optie 2: SGR-Voucher. We zetten jouw volledige reissom om in een coronavoucher, met SGR dekking. Deze voucher is 1 jaar geldig en te besteden aan alle reizen en trainingen van Epique.
Optie 3: geld terug. We betalen de reeds betaalde reissom binnen 8 dagen terug.

Positief getest voor vertrek

Je kan jouw reis tot 1 dag voor vertrek annuleren in het geval je positief bent getest en hierdoor niet mee op reis kunt. Je ontvangt jouw reissom, min de organisatiekosten van € 50, binnen 8 dagen terug.

Neem contact met ons op

Reviews

Gebaseerd op 162 reviews

Top begeleiding, gezellig en super leerzaam

Een betere seizoensopener bestaat er niet: onder leiding van Epique midden november van het gebied Hintertux gebruik maken om de skitechniek te verbeteren. Sneeuw of geen sneeuw (beide condities gezien van 18 t/m 22 november), bij Epique weten ze een goede vertaalslag te maken van ski techniek op de piste naar buiten de piste. Een aanrader voor iedereen, ik ga volgend jaar weer!

Thijs

Interesse?

Ga je met ons op avontuur? We laten je graag de schoonheid van de bergen, het gevoel van de perfecte bocht en de sensatie van het gewichtloos surfen op de poeder beleven.

Neem contact met ons op

Bestemmingen

Partners