Expert ski & snowboard reizen | Epique - Mountain Adventures

Expert

Misschien wel het belangrijkste aan een ski of snowboard reis, het niveau van de reis en dat van jouw reisgenoten. Die poeder afdaling die de gids voor je uitzoekt, mag best uitdagend zijn maar je moet er wel van kunnen genieten. Tijdens een tourski of splitboard tour wil je niet op je tandvlees boven komen, maar nog wat energie over hebben voor de afdaling. Ook is het fijn als de groep waarmee je op reis gaat bij elkaar past. Tijdens een off-piste training zit de iedereen op hetzelfde niveau en kun je ook van elkaar leren. Bij een freeride trip kunnen er uitdagende afdalingen gezocht worden en tijden het touren wordt een top al team bedwongen

Ski en snowboard niveaus

Om de ski en snowboard groepen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen hebben we vijf ski en snowboard niveaus, rookie t/m expert. Voor elke reis verwachten we een minimaal niveau. Gaan er meerdere groepen mee op een reis, dan delen we deze in naar niveau.

Is een expert reis geschikt voor mij?

In de expertgroep wordt er veel verwacht van je ski of snowboard skills. Tijdens een freeride trip daal je met gemak af door de steilste couloirs. Ga je mee op een tourski of splitboard avontuur, dan verwachten we dat je kunt splitzenkehren op steil en ijzig terrein. Op zoek naar een uitdagende reis? Bekijk hieronder onze aanbod expert ski en snowboard reizen.

Expert ski en snowboard reizen Japan

Activiteiten

Freeride Espace Killy

Snow

Freeride Hakuba

Snow

Freeriden in Niseko, Japan

Freeride & Freetour

Freetour Georgië

Snow

Heliskiën in Canada

Snow

Heliskiën in IJsland

Snow

Heliskiën in Roemenië

Heliskiën in Kamtsjatka, Rusland

Off-piste Training Hintertux

Tourskiën & Splitboarden Antarctisch Schiereiland

Snow

Tourski & splitboard huttentocht Sellrain

Snow

Tourski & Splitboard Tian Shan, Kazachstan

Snow

Tourskiën & Splitboarden Isafjordur, IJsland

Snow

Tourskiën & Splitboarden Lofoten, Noorwegen

Snow

Tourski en Splitboard Huttentocht Silvretta

Snow

Partners