Intermediate mountainbike reizen | Epique - Mountain Adventures

Intermediate

Je wilt natuurlijk op reis met een groep die qua niveau bij elkaar past. Of je nou trails rijdt in de Alpen of een cross country tocht rijdt in de Kaukasus, elke klim of afdaling moet voor de hele groep uitdagend zijn, maar wel leuk blijven. Om groepen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen hebben we vijf mountainbike niveaus, rookie t/m expert. Voor elke reis verwachten we een minimaal niveau. Gaan er meerdere groepen mee op een reis, dan delen we deze in naar niveau. Voor de beginners organiseren we trainings-reizen en clinics waar de mountainbike techniek staat en we van jou een betere fietser maken. Voor de meer ervaren mountainbikers hebben we een gevarieerd aanbod aan reizen, binnen europa en ver daarbuiten.
Blijf op de hoogteBekijk de reizen    

Is een intermediate reis geschikt voor mij?

Je rijdt al soepel over singletrails en bent gewend aan makkelijke obstakels. Ook je fietsconditie is als aardig op niveau en een meerdaagse tocht is voor jou geen probleem. Omdat er altijd nog wat te leren valt, staat de gids voor je klaar met tips en tricks. Maar je wordt vooral beter door te doen. We gaan veel rijden en op zoek naar uitdaging. Tijdens een intermediate reis fiets je technische single tracks en lange cross country tochten.

Epique mountainbike reis intermediate Slovenie

Epique mountainbike reis intermediate

Intermediate mountainbike reizen

Laat je verbazen door de geweldige bikeparks en de schoonheid van de Alpen of het Triglav gebergte in Slovenië. Of geniet van de ongerepte natuur en heerlijke single tracks van bijvoorbeeld Noorwegen of Schotland. Bekijk hieronder het aanbod aan intermediate MTB-reizen.

Activiteiten

Aosta Experience

Bike Mekka Portes du Soleil

Bike Training Monthermé

Cross Country Turkse Carian Trail

Epique 100

Evenementen

Enduro-roadtrip Noorwegen

De Triglav Trails

Dwarz door de Harz

Learning by riding Limburg

Trails rijden in de Zugspitz Arena

Pedals de Foc

Cross Country

Servus Saalbach

Epique Social

Traverse de Tramuntana – Trans Mallorca

Trans Provence

Trans Schwarzwald

Trans Semois

Training

Trans Tian Shan – XC

Tour du Vosges

Zona Zero – Enduro Paradijs

Partners