Expert mountainbike reizen | Epique - Mountain Adventures

Expert

Je wilt natuurlijk op reis met een groep die qua niveau bij elkaar past. Of je nou trails rijdt in de Alpen of een cross country tocht rijdt in de Kaukasus, elke klim of afdaling moet voor de hele groep uitdagend zijn, maar wel leuk blijven. Om groepen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen hebben we vijf mountainbike niveaus, rookie t/m expert. Voor elke reis verwachten we een minimaal niveau. Gaan er meerdere groepen mee op een reis, dan delen we deze in naar niveau. Voor de beginners organiseren we trainings-reizen en clinics waar de mountainbike techniek staat en we van jou een betere fietser maken. Voor de meer ervaren mountainbikers hebben we een gevarieerd aanbod aan reizen, binnen europa en ver daarbuiten.
Blijf op de hoogteBekijk de reizen    

Is een expert reis geschikt voor mij?

Op zoek naar de volgende uitdaging? Tijdens een expert reis neemt de gids je mee naar de meest uitdagende trails of daagt hij je uit tijdens een intensieve cross country reis. Als expert kun jij in elk terrein uit de voeten. Steile passages en moeilijke obstakels in een afdaling zijn voor jou geen probleem. Tijdens een cross country vakantie fiets je met gemak 80 kilometer en meerdere beklimmingen per dag.

Epique MTB reizen Expert trails en enduro

Epique expert mountainbike reizen Trails Slovenie

Expert mountainbike reizen

Ook voor de mountainbike experts hebben we een gevarieerd aanbod aan reizen. We laten je graag de meest technische trails van de Alpen zien. Of nemen je mee naar een exotische MTB-bestemming voor mountainbike uitdaging. Zit jouw droomreis er nog niet tussen? We denken graag met je mee en horen graag van je.

Activiteiten

Aosta Experience

Bike Mekka Portes du Soleil

Enduro

Bike Training Monthermé

Epique 100

Evenementen

Olympus Performance

Enduro-roadtrip Noorwegen

De Triglav Trails

Pedals de Foc

Servus Saalbach

Epique Social

Traverse de Tramuntana – Trans Mallorca

Trans Provence

Cross Country

Trans Schwarzwald

Trans Semois

Training

Trans Tian Shan – XC

Tour du Vosges

Zona Zero – Enduro Paradijs

Partners