Beginner mountainbike reizen | Epique - Mountain Adventures

Beginner

Je wilt natuurlijk op reis met een groep die qua niveau bij elkaar past. Of je nou trails rijdt in de Alpen of een cross country tocht rijdt in de Kaukasus, elke klim of afdaling moet voor de hele groep uitdagend zijn, maar wel leuk blijven. Om groepen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen hebben we vijf mountainbike niveaus, rookie t/m expert. Voor elke reis verwachten we een minimaal niveau. Gaan er meerdere groepen mee op een reis, dan delen we deze in naar niveau. Voor de beginners organiseren we trainings-reizen en clinics waar de mountainbike techniek staat en we van jou een betere fietser maken. Voor de meer ervaren mountainbikers hebben we een gevarieerd aanbod aan reizen, binnen Europa en ver daarbuiten.
Blijf op de hoogteBekijk de reizen    

Is een beginner reis geschikt voor mij?

Als beginner heb jij jouw mountainbike al aardig onder controle en door regelmatig te fietsen wordt jouw fietsconditie steeds beter. In de beginner groep besteden we aandacht aan techniek en zorgen dat jij op het volgende niveau komt. Sneller in de afdaling, sterker tijdens de klim en vloeiender in de bochten. De gids geeft tips en tricks en verbetert jouw skills door uitdagende lijnen te kiezen.

Epique beginner mountainbike reizen slovenie

Epique mountainbike reizen slovenie

Mountainbike reizen voor beginners

Ook voor beginnende mountainbikers hebben we een gevarieerd reisaanbod. In het Harzgebergte en in de Vogezen wachten pittige beklimmingen en uitdagende single trails die perfect zijn om jouw techniek en conditie te verbeteren. Wil je iets verder van huis, wat dacht je van een mountainbike reis naar Slovenië of een Turkije? Bekijk hieronder het aanbod MTB-reizen voor beginners.

Activiteiten

Cross Country Turkse Carian Trail

Cross Country

Epique 100

Evenementen

Enduro-roadtrip Noorwegen

Enduro

Dwarz door de Harz

Cross Country

Learning by riding Limburg

Training

Trails rijden in de Zugspitz Arena

Enduro

Epique Social

Evenementen

Tour du Vosges

Cross Country

Partners