Advanced mountainbike reizen | Epique - Mountain Adventures

Advanced

Je wilt natuurlijk op reis met een groep die qua niveau bij elkaar past. Of je nou trails rijdt in de Alpen of een cross country tocht rijdt in de Kaukasus, elke klim of afdaling moet voor de hele groep uitdagend zijn, maar wel leuk blijven. Om groepen zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen hebben we vijf mountainbike niveaus, rookie t/m expert. Voor elke reis verwachten we een minimaal niveau. Gaan er meerdere groepen mee op een reis, dan delen we deze in naar niveau. Voor de beginners organiseren we trainings-reizen en clinics waar de mountainbike techniek staat en we van jou een betere fietser maken. Voor de meer ervaren mountainbikers hebben we een gevarieerd aanbod aan reizen, binnen europa en ver daarbuiten.
Blijf op de hoogteBekijk de reizen    

Is een advanced reis geschikt voor mij?

Daal jij op een lekker tempo af van technische trails? En een meerdaagse tocht met dagelijks 1500 hoogtemeters klimmen schrikt jou niet af? Bij een advanced MTB-reis staat er een serieuze uitdaging op je te wachten. De gids brengt je naar uitdagende singletracks en de mooiste beklimmingen.

Epique Mountainbike reizen voor gevorderden MTB

Epique Mountainbike reizen voor gevorderden MTB

Advanced mountainbike reizen

Test jouw fietsconditie en technische skills op slingerende singletracks tussen de Noorse fjorden of ga mee op avontuur langs middeleeuwse dorpjes in Georgië. Voor een bijzonder avontuur ver van huis, of de meest uitdagende trails van de Alpen. Hieronder vind je een ons aanbod aan reizen voor gevorderde mountainbikers.

Activiteiten

Olympus Performance

Advanced

Trekking door de Hoge Atlas

Advanced

Enduro-roadtrip Noorwegen

Advanced

De Triglav Trails

Advanced

Dwarz door de Harz

Advanced

Trails rijden in de Zugspitz Arena

Advanced

Pedals de Foc

Advanced

Tour du Vosges

Advanced

Go with the Flowgezen

Advanced

Traverse de Tramuntana – Trans Mallorca

Advanced

Trans Provence

Advanced

Trans Tian Shan

Advanced

Zona Zero – Enduro paradijs

Advanced

Partners