Epique - Mountain Adventures | Wintersport reizen naar Rusland

Rusland – Snow

Wintersport reizen naar Rusland

Rusland is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij een wintersport vakantie. Dat is onterecht, want je kunt er heel mooi heli-skiën, freeriden en touren. Onze favoriete bestemmingen zijn Kamtsjatka en de Kaukasus. Beiden zijn ruig, ongerept en nog niet ontdekt door het massatoerisme.

Skien of snowboarden in Rusland

In Kamtsjatka vind je geen skigebieden. Wel grote toendravlakten met vulkanen, ruige kustlijnen met enorme fjorden, rotspartijen, stenen stranden en dun beboste hellingen. Hier kun je afdalingen maken van 1.500 hoogtemeters tot aan de zee. Je maakt kans op het spotten van bruine beren, walvissen, zeeleeuwen en zeearenden.

De Kaukasus ligt relatief dichtbij en is iets laagdrempeliger dan Kamtsjatka. Je vliegt via Moskou in zes uur naar Sochi. Hier werden in 2014 de Olympische Winterspelen gehouden. Buiten de kleine skigebieden zijn er veel off-piste mogelijkheden. De besneeuwde bergen worden omlijst door dichte naaldbossen waar je mooie treeruns kunt maken.

Epique is een van de weinige Nederlandse touroperators die gespecialiseerd is in het organiseren van reizen naar Rusland. Wij zijn bekend met alle procedures en helpen je bij het voldoen aan de benodigde papieren, waaronder een officiële uitnodiging en je Rusland visum. Zin in een buitengewoon off-piste avontuur? Ga mee met Epique en ontdek de beste sneeuw van Rusland. Na Zdorovie!

Activiteiten

Tourskiën in Luzhba, Siberië

Snow

Partners