Epique - Mountain Adventures | Wintersport reizen naar Canada

Canada – Snow

Wintersport Reizen naar Canada

Besneeuwde bergen, weelderige bossen, gigantische watervallen, uitgestrekte ijsvelden en kristalheldere gletsjermeren. Canada heeft het allemaal. Epique is gespecialiseerd in het organiseren van avontuurlijke wintersport reizen naar Canada. Je hoeft geen expert te zijn om in Canada op wintersport te gaan. Als beginner kun je hier ook prima freeriden, touren, splitboarden en heliskiën. Onder leiding van een ervaren gids verlaat je de gebaande paden en ontdek je de mooiste geheime routes. Het programma wordt op maat voor jou samengesteld op basis van de condities, niveau en wensen. Samen met Last Frontier Heliskiing bieden wij de ultieme boutique heli-ski ervaring.

Canada is bezaaid met nationale parken. Midden in de Rocky Mountains liggen Banff National Park en Jasper National Park. Tussen Vancouver en Calgary vind je Pacific Rim, Mount Revelstoke en het Glacier National Park. Ieder park is weer anders, maar de natuur is overal overweldigend mooi. Tijdens een ski of snowboard avontuur met Epique ontdek je waar Canada bekend om staat, gigantische bergen vol met droge poedersneeuw. Overnachten doe je in comfortabele hotels en sfeervolle lodges.

Staat een reis naar Noord-Amerika hoog op je bucketlist? Dan is dit jouw kans! Ga mee op avontuur met Epique en ontdek het prachtige Canada.

Activiteiten

Heliskiën in Canada – Lodge to Lodge Safari

Snow

Heliskiën in Canada – Private

Snow

Heliskiën in Canada – Ripley Creek Inn

Snow

Heliskiën in Canada

Snow

Partners