Reizen naar Nepal - Epique - Mountain Adventures

Nepal – Snow

Als je Nepal zegt, dan denk je aan de Himalaya. Dit prachtige land is de geboorteplek van het Boeddhisme en heeft de hoogste bergtoppen ter wereld. Op de grens met Tibet liggen een aantal +8.000-ers, waaronder Mount Everest. Iets lager vind je het Annapurna gebergte. Uitkijkend over de wijde valleien van Kathmandu en Mustang, wordt je overvallen door de rust en ruimte. De smalle veepaden brengen je langs pittoreske bergdorpen, eeuwenoude kloosters, tempels en theehuisjes. De gastvrijheid van de Nepalezen is groot. Je wordt welkom geheten door vriendelijk lachende mensen, warme thee en verse dumplings. De perfecte locatie voor Epique mountain adventures.

In de zomer organiseren we mountainbike trips en in de winter gaan we heli-skiën en snowboarden. Onze Nepal reizen zijn speciaal ontwikkeld om je rustig te laten wennen aan de condities. Zowel de intensiteit als het aantal hoogtemeters bouwen we langzaam op. Veiligheid en persoonlijke wensen staan hierbij centraal. Dat maakt dat iedere reis een uniek programma kent dat past bij jouw niveau en dat van de groep.

Staat een wintersport reis naar Nepal op jouw bucketlist? Dan is dit jouw kans. Ga met ons mee naar het dak van de wereld en laat je fascineren.

Activiteiten

Heliskiën in Nepal

Snow

Partners