Ski- en snowboardreizen op maat | Epique - Mountain Adventures

Maatwerk reizen

Jij en je beste vrienden, op een wintersport avontuur dat volledig is afgestemd op jullie wensen. De mooiste manier van reizen is met een maatwerk-reis. Een reis met je eigen groep die gegarandeerd voldoet aan je verwachtingen. 

Ski en snowboard reis op maat

We kunnen iedere reis op maat samenstellen. De reiservaring van onze gidsen en reisspecialisten dekt de mooiste en meeste exotische ski- en snowboard-bestemmingen wereldwijd. Van freeriden in de Alpen, tot een expeditie naar Antarctica, wij hebben de kennis en helpen je graag met jouw  droomreis. 

Voor jouw eigen groep kunnen we een reis samenstellen of een bestaande reis naar wens aanpassen. We inventariseren jullie wensen, geven je persoonlijk advies en stellen je reis van A tot Z samen.

Lees hieronder hoe jouw droomreis tot stand kan komen. En scrol verder voor een greep uit de mogelijkheden.

Zo werkt het

  1. Laat ons weten wat je wensen zijn:
    – Bel ons op 030 889 9011

    – Of vul het aanvraagformulier in.
  2. In een persoonlijk gesprek nemen we jouw wensen door , adviseren je en bespreken de mogelijkheden.
  3. Je ontvangt van ons een op maat gemaakt reisvoorstel.
  4. We lichten jullie reis toe en passen het voorstel aan naar wens.
  5. Pas als je helemaal tevreden bent, boeken we je reis.

Maatwerk ski en snowboard reis

wintersport reis op maat

Maatwerk reis naar de Alpen

We kennen alle exotische wintersportbestemmingen, maar de Alpen blijven een geweldige plek om te genieten van onverspoorde afdalingen. Het indrukwekkende en gevarieerde freeride-terrein van Arlberg of Espace Killy blijft een genot om naar terug te keren. Direct vanuit de liften zijn hier tal van off-piste-mogelijkheden. Met een paar tourski’s of een splitboard kun je ontsnappen aan de drukte en zijn de mogelijkheden bijna eindeloos.

Tourski-huttentocht op maat

Een andere plek waar onze gidsen graag komen zijn de Oostenrijkse berghutten. Een tourski- of splitboard-huttentocht is een sportieve uitdaging, die beloond wordt met onvergetelijke afdalingen en de heerlijke sfeer van een berghut. Er zijn meerdere gebieden en tal van variaties voor een tocht. De Silvretta Huttentocht leent zicht uitstekend voor een eerste ervaring met het tourskien. Hier kunnen we opwarmen in een skigebied en het aantal hoogtemeters wat je dagelijks moet overbruggen rustig opbouwen. Meer uitdaging vinden we bijvoorbeeld in het Sellrain gebergte, in de Ortler of tijdens de klassieke Houte Route.

Epique Maatwerk tourski huttentocht

ski en snowboard reis naar Japan

De droge poedersneeuw van Japan

Japan is beroemd om zijn grote hoeveelheid droge poedersneeuw. Vooral het noordereiland, Hokkaido, maakt elk jaar weer de verwachtingen waar. Afdalingen tussen de iconische berkenboomjes, van vulkanen, ontspannen in een traditionele onsen (hot spring) en genieten van de heerlijke cultuur en voortreffelijke keuken. Onze gidsen komen hier sinds 2011 en kennen de mooiste gebieden en afdalingen.

Zeilen en touren

Misschien wel de ultieme manier om met je eigen groep op avontuur te gaan, skiën en snowboarden vanaf een zeilboot. Het is wel een reis waarbij je op eigen kracht omhoog moet. Geen zorgen, zeker met een goede gids is tourskiën of splitboarden misschien wel makkelijker dan je denkt. Het leven op een schip zorgt direct voor een geweldige sfeer. Vanaf het water bereik je beklimmingen en afdalingen die je anders niet kunt bereiken. De kans dat je andere tourskiërs tegenkomt, is erg klein. Noorwegen en IJsland zijn de perfecte bestemmingen voor een wintersportreis vanaf het water.

Epique zeilen en tourskiën maatwerk reizen

Epique heliski reizen op maat

Heliskiën op maat

De mogelijkheden voor een heliski-reis zijn bijna eindeloos en elke bestemming heeft zijn eigen ‘karakter’. Diepe poeder in Canada, afdalingen van vulkanen in Kamtsjatka of een lang weekend naar Roemenië. Afhankelijk van de groepsgrootte, verwachtingen en budget, weten wel altijd de perfecte heliski-bestemmingen voor je te vinden. 

Heliski-reizen doen we in samenwerking met lokale partners. Wij bieden hun reizen aan, voor dezelfde prijs. Naar wens maken we jouw heliski-reis uniek. Combineer bijvoorbeeld heliskiën op IJsland met een paar dagen tourskiën of splitboarden. Of maak een sneeuwscootertocht door de wildernis van Canada.

Tourskiën en splitboarden in Georgië

Wintersport in een land waar je niet gelijk aan denkt? Georgië is één van onze favorieten uit de lijst met exotische wintersportbestemmingen. De bergen zijn indrukwekkend, de sneeuw is erg goed, de skigebieden zijn onontdekt en de keuken is voortreffelijk. We hebben vooral een zwak voor de Svaneti regio, tegen de grens van Rusland. Het kleine skigebied Mestia heeft heerlijke freeride-mogelijkheden. En het middeleeuwse dorp Ushguli is misschien we de meest unieke tourski-bestemming ter wereld.

Ski en snowboard maatwerk reis naar Georgië

Epique Tourski en splitboard maatwerk Noorwegen

Tourski- en splitboard-roadtrip

Deze winterse camper-vakantie is al jaren een succes bij Epique. Een tourski- of splitboard-roadtrip met je beste vrienden. Noorwegen heeft eindeloos veel tourski-mogelijkheden. De beste manier voor een week vol avontuur, met een camper. Elke ochtend wakker worden onderaan de start van de volgende tour. Een luxe camper is comfortabel en beregezellig.

Partners