Onze voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

4. Informatie en reisdocumenten

4.1. Voor aanvang van een meerdaags arrangement verstrekt de organisator de deelnemer een telefoonnummer voor noodgevallen en, indien van toepassing, nadere informatie over vervoer en documenten die in het land van bestemming of doorreislanden verplicht zijn.
4.2. Tenzij anders is overeengekomen en voor zover van toepassing zal de organisator de deelnemer uiterlijk 10 dagen voor aanvang de benodigde tickets, vouchers e.d. toesturen. Indien de deelnemer deze 5 dagen voor aanvang van het arrangement nog niet heeft ontvangen, is hij verplicht dit aan de organisator te melden.
4.3. Bij een arrangement in het buitenland dient de deelnemer in bezit te zijn van alle documenten die in het land van bestemming of doorreislanden verplicht zijn, zoals een geldig paspoort, eventuele visa, bewijzen van inenting et cetera. De deelnemer is zelf verantwoordelijk voor controle van de door de organisator hierover verschafte informatie.
4.4. De organisator is niet aansprakelijk indien de deelnemer niet aan (delen van) het arrangement kan deelnemen wegens het gemis van een benodigd document. Alle gevolgen hiervan zijn voor rekening en risico van de deelnemer.
4.5. De organisator zal de deelnemer desgevraagd informatie verstrekken over de mogelijkheid tot het afsluiten van een annuleringskostenverzekering en een reisverzekering.

Uitstekend
Maarten Roeleveld
Aanrader!
Afgelopen dagen van donderdag t/m zondag de off piste training gevolgd in Hintertux. Goede, leuke en afwisselende training gehad van Michiel de Ruijter en Jelle Staleman op zowel de piste als off-piste. De accommodatie en begeleiding waren dik in orde. Tevens bestaat de mogelijkheid eens een ander type ski uit te proberen. Al met al een aanrader voor een ieder zijn ski ervaring wil verbeteren en verbreden. Gr. Maarten
Heb je een vraag? Alle vragen zijn goed. Don't be shy!
http://epique.com 1